SALE // CARINE WESTER BOMBER JACKET..

JEG VENDER RYGGEN TIL DET GAMLE..

STARTER NYT JOB

Så kom dagen.. Det er den 1 Okt og jeg er fra i dag af igen en business woman. Den kommer til at hedde fra 9.00 – 17.00 alle ugens dage pånær fredag hvor jeg har fri kl 15.00 og jeg henter Bumbum tidligt og vi indhenter alt det vi ikke har nået hele ugen.

Den næsten tid kommer til at stå på at blive sat ind i alt det nye – det bliver super spændende og samtidigt mucho angstprovokerende. Jeg har mødt hende jeg skal overtage for og hun var bare mega sej og jeg kunne se de var glade for hende – så jeg håber på at de vil tage imod mig på samme måde. Jeg vil sige at komme i deres “familie” kan kun blive sjovt. – Man kommer til at gå hjem fra arbejde med krampe i maven fordi man har grinet så meget. Vi er et team på 4. ” 2 chicks” og 2 haner. Vi er alle lige rapkæftet og med en stor portion af sort humor. Det bliver så sjovt.

Jeg håber at i vil tilgive mig for at jeg nok ikke kommer til at poste i samme tempo som jeg har gjort før. Men jeg lover at jeg vil gøre det bedste at jeg kan. Men husk man er altid velkommen til at sende en kommentar alligevel. Jeg tjekker min mail 😉

Ha´en super god dag and wish me good luck.

 

19 kommentarer

 • Dina

  Du behøver det ikke. Men good luck alligevel 🙂 😉 😀 Ha en rigtig dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg tog det nu alligevel med mig 😉

   Tak Dina.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Held og lykke Rikke!! You rock!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Wheeeee. taaaaak Molly 😉

   Hilsen Business lady her 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Du er megasej Rikke! Ønsker dig alt det bedste med dit nye ‘jobliv’ – du fortjener om nogen at komme ovenpå igen:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   hvor er du sød Eva, mange mange tak. Det har været en dejlig dag.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held & lykke med det! Du skal nok sejre i den stilling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Rikke pigen, tillykke med jobbet, det bliver super spændende. Jeg kastede mig selv ud i det hårde karriere liv for næsten et år siden, efter og have været hjemmegående hustru og nyde hverdagene med børnene i de sidste 7 år. GISP! Men det er gået så positivt, jeg startede også med samme arbejdsdage som dig, men har nu fået lavet om fra 8.00 – 16. 00. Hvis bare man er nærværende når man så er hjemme, tror jeg ikke der mærkes nogen forandring 🙂

  Knæk og bræk med alt det nye

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hvor er du sød. Tusinde tak. Første dag er overstået og det tegner til at blive sjovt. Jeg ser frem til mange flere oplevelser 😉 Håber du er glad for at komme tilbage til arbejdslivet,

   Kys
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • det bliver SÅ godt Rikke!! – Jeg er sikker på du kommer til at køre med klatten, og de kommer til at knuselsker dig 🙂
  Glæder mig til at vi må høre mere om dit nye spændende job!!
  YOU GO GIRL!!!! ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak skat.

   Jeg er ved at lave et indlæg.. Det kommer på i løbet af ugen 😉 Wait and See

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Rikke,
  Jeg håber du har haft en super 1. arbejdsdag. Jeg er sikker på du har klaret det godt.
  KH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak Henriette.

   Der er blevet drukket en del kaffe. Puhaaa. Er ikke tosset med at føle mig helt blank når man starter på ny. Men det kommer nok.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! Men hvad skal du lave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  SÅÅ spændene! 🙂

  Og antallet af indlæg er ikke nær så vigtigt som, at der rent faktisk kommer indlæg i ny og næ.
  Hellere kvalitet frem for kvantitet. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE // CARINE WESTER BOMBER JACKET..