RIKKE´s SHOP ER ÅBEN FOR BUSINESS..

SALE // CARINE WESTER BOMBER JACKET..

CARIN WESTER

Den famøse CARIN WESTER Reva Bomber Jacket til salg på bloggen. Jakken er en str. S og er oversize i modellen. Jakken er helt ny med tags. Den er ligesom den jeg har på her – den er fantastisk og jeg er super glad for min. 😉

Hvis den kunne have interesse så skriv på Rikke@looklab.dk

Prisen er 2900kr – Jeg betaler fragt.

5 kommentarer

 • mette

  Hej Rikke

  Kan en str. M passe den? Hvorfor sælger du den, når du aldrig har brugt den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Uhh hvoer den fin men er bange for den bliver for stor til lille mig? hvilken Str. har du den i? Tror du ikke jeg drukner, naar jeg nu kun er 158 hoej og er en petit lille sag? Men den er bare saa fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hi there, do you still have this jacket for sale?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIKKE´s SHOP ER ÅBEN FOR BUSINESS..