FEMALE FAVORITTER..

DIESEL BRUNCH MED DEJLIGE DAMER..

DIESEL BRUNCH

Her til morgen var jeg inviterede til DIESEL´s brunch arrangement – på cafe TAXA på Nørrebronx. Det var så hyggeligt og der var så mange søde piger.

Katrine fra wearemad – Sarah Wulff fra Lionsandvolwes.com – Funda fra By Funda – Mie fra Wewonder og Frederikke fra Frede´s Blog  for ikke og sige Cille som er PR ansvarlig for DIESEL. Det var hende der inviterede os, til det skønne arrangement. Så et par timer med snak om alt fra vind og vejr – og en dejlig Veggy Brunch takkede vi af – desværre. Alle har jo så travlt under disse dage. Jeg har ikke halvt så meget som de har. Men hvis jeg skal være helt ærlig. Så tror jeg ikke at jeg kunne klare mere. 😉

Jeg sidder nu herhjemme og slapper af – og skal til at gøre mig klar til modeshow som kommer til at foregå på Rådhuset.. Wheeeee. Glæder mig helt vildt. Hold øje med INSTAGRAM @rikkemay

Peace out

XX
R

4 kommentarer

 • Stine

  Er det bare mig, eller ligner hende med det mørke hår bare en smule Gina fra Beverly Hills? Tror det er måden hun smiler på og så det mørke hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   haha.. det har jeg slet ikke tænkt over 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Kære Rikke

  Først og fremmest tak for en vidunderlig blog, der virkelig skiller sig ud – det der dejligt og befriende.
  Jeg har lige et spørgsmål. Hvad er formålet med en brunch, som den du var til med Diesel? Jeg mener, I fik jo ikke set nogen kollektioner eller lignende? Er det udelukkende for hyggens skyld eller?

  Sommerhilsner Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak Line.

   Formålet med brunchen var faktisk bare at hygge sig og måske snakke om andet end mode. Var har alle set kollektionen for nogle uger siden, så vi ved 100% hvordan den ser ud. Vi var ikke så mange til brunchen og de fleste kender jo hinanden – så det er faktisk på mange måder de kollegaer at man har. Men kan godt forstå at du spørg.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEMALE FAVORITTER..