TWINS // BLOCH BALLERINA..

DIESEL SS14 BRUNCH..

I går der var jeg til DIESEL Blogger Brunch hvor vi fik lov til at se SS14 kollektionen. Der var inviterede toppen af blogger pigerne, så jeg blev lidt ude af mig selv over jeg var inviterede, for føler mig jo ikke rigtig en del af “topppen af poppen”.. Bloggen har snart eksisterede i et år d. 16 December. Men der er bare sket så meget på de måneder, noget jeg slet ikke har turde drømme om. Men jeg læser jo selv blogs, ligesom alle andre piger gør – så jeg kan jo også blive sådan lidt Star Struck når man er sammen med piger, som man føler man kender – men kun fordi at jeg jo læser deres blogs.
Det var super hyggeligt og jeg tror at jeg havde prøvet 10.000 outfits fordi jeg gerne ville være sådan lidt “jeg har slet ikke tænkt over hvad jeg har på”.. Men det endte desværre med at være meget bevidst i stedet og så alligevel føler man sig mega underdressed når man står og kigger rundt i rummet.
Det der er cool er at man bliver meget inspirerede over at se hvad de andre har på, for alle der var der igår havde faktisk meget meget forskellig stil og det er jo fedt at ikke alle ligner hinanden.

20131110-143511.jpg(Her er jeg sammen med Marie fra Vildekaniner & Emilie Delance)

Strik H&M DIVIDED lige købt 179kr // Silke Shorts TOOGOODTOBEBASIC (favoritterne) // Strømper SPANX // Sko VANS // Smykker fra CHARLOTTE LEBECK..  (Dem kommer der snart et indlæg om, de fortjener helt deres eget)

4 kommentarer

  • Ej hvor sjovt – jeg ser dig slet ikke som en “ny” blogger. Du hører sgu til blandt toppen! Det lyder forresten som et rigtig hyggeligt event 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ej hvor er du bare sød. Men det føler jeg mig klart som om. Men det er måske bare mig der bliver lidt ydmyg over det. Jeg syntes jo de andre er SÅ gode.

      Tak for dine søde ord 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej Rikke,

    Jeg overvejer at købe en celine trio, men er meget i tvivl med hensyn til størrelsen. Har du den store eller den lille model?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Louise.

      Jeg har den lille – jeg syntes den store bliver for stor kontra dens opbygning. Men det er jo smag og behag. ; )

      Go’ nat

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TWINS // BLOCH BALLERINA..