Zzzzzzzzzz....

LOPPESALG OG SMUKKE HEIDI..

20130602-213654.jpg

20130602-213704.jpg

20130602-213715.jpg
Igår var jeg jo til Loppemarked med disse to dejlige damer. Nansen og Lottepigen. Mine yndlings favorit loppe-chicks. Vi var alle pænt trætte da vi stod der og hang ting op kl 6.00 og på trods af at vi var kommet så tidlige, var der stadig folk der kastede sig over vores kasser … Grrrrrr… Så skal jeg jo lige trække vejret og tælle til 10.000.000 for ikke at skriiiiige så er det ud af min kiosk – men det er jo ligesom derfor jeg er der, for at tjene nogle penge til mit textil misbrug. Det blev da også til lidt cash, som kan spenderes.
Det bedste ved hele dagen var mens jeg stod og lignede en hængt morgen kat – der kom den sødeste læser hentil mig Søde Heidi. Hun har fulgt med næsten fra starten og jeg er så glad for hver gang at hun sender mig en kommentar (lige som når i alle ander skriver) Men det gør mig så glad og hun har altid de sødeste beskeder til mig. Så kan man godt holde til at skulle stå op kl 5.00 for at køre afsted med ens aflagte ting. Havde lyst til at kramme og kysse på hende – hvilket jeg faktisk også tror at jeg gjorde 😉 Sorry Heidi, men ikke hverdag at man møder en der læser med. Stor dag.

Var meget praktisk klædt på, da man aldrig ved hvordan vejret udarter sig. Så jeg havde valgt skinny jeans, mine NIKE Air Max sneaks, FTC Cashmere strik, Vero Moda termo jakke og min følgesvend Toogoodtobebasic scarft Amazing Amy og NY Cap.

Ha´en dejlig Mandag

XX
R

8 kommentarer

  • Cecilie W

    Hej Rikke,
    Selvom det er total strengt at skulle op kl. 5, er det jo også bare den hyggeligste måde at bruge en søndag på… Håber du fik lidt skejsere i kassen. Det er vel ikke sådan, at jeg skulle være så heldig at du ikke fik solgt, det fine armbånd jeg så på posten om bryllup den anden dag?

    Kh. Cecilie
    p.s: Du ser jo bare altid så lækker ud, på trods af at du påstår at du er praktisk klædt på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hvor ser du godt ud! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Da jeg var i København skulle jeg også på loppemarked med min moster. Hun skal være der når man pakker ud, men jeg synes bare at det er pinligt og rode rundt i folks ting når de står der og pakker ud. Men hey jeg fandt en billig buksedragt til 60 kr 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Sejt,det var da en sindssyg god pris. Jeg nåede slet ikke ud og kigge ;( Øv

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Ihh sikke en ære, at være med i dagens overskrift. Hvor er du sød Rikke. :O) Jeg var jo ikke helt stolt ved at skulle stå overfor en “vildt” fremmed, og sige hej, jeg er fast læser af din BLOG. (var lige før jeg skulle spørge efter din autograf hi hi) Der er jeg lidt tilbageholden og tænker, ej er det for plat at hilse på. Men det var så fedt at møde dig, og tak for krammene, jeg er gså et krammedyr, so bring it on søde :O) Håber I havde et godt salg, mit var ok, men folk vil jo helst intet give for tingene. Men jeg havde da overskud. :O)
    Glæder mig til vi mødes igen en dag..:O)

    Knus H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Det var så hyggeligt at se dig søde. Jeg vil glæde mig til næste Black Swan arrangement. Så kommer jeg. Autograf er nok lidt overdrevet – det burde være mig der fik din 😉

      Kys

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Og lige over.. Næste arrangement, der er du mere end velkommen.. Hi hi.. Du er jo kendt, og en fantastisk blogger. Som har et hjerte af guld, og et smittende humør. Er virkelig glad for at vi fik hilst, nu føler jeg vi “kender” hinanden lidt mere.
      Kramz

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • looking good, honey, træthed eller ej <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zzzzzzzzzz....