HUSK NU INDEN DET ER FOR SENT..

DIESEL // AW13..

20130614-105438.jpg

20130614-105458.jpg
Ved godt det er lidt absurd at snakke om vinter nu – men så igen se på vejret. Det er ikke ligefrem sommer der har tittet frem de sidste par dage og jeg er sjældent forud for min tid – på trods af at jeg ser kollektionerne før mange andre. Men denne gang der har jeg altså fundet min vinter jakke. Den er fra DIESEL´s kommende AW13 kollektion der rammer butikkerne i August måned. Counting the days. Men denne her uld jakke med bindebånd på ryggen – den er lige mig. Snittet på den er lidt oversize og har ikke den der sådan “fin frakke” look. Tror det er derfor jeg har haft svært ved at købe en jakke sidste vinter. Jeg gik lidt kold på det der var. Men i år er jeg klar parat.

Pænt tydeligt på billedet at jeg har influenza – selvom Sarah bare syntes jeg så lidt dirty ud.. haha.. Fedt så vil jeg gerne være syg hver dag.

Har i planer for hvilken snit eller stil i skal have i år eller gør i ligesom mig sidste år – genbruger?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK NU INDEN DET ER FOR SENT..