MAN KAN TAGE PIGEN UD AF NYBORG - MEN IKKE NYBORG UD AF PIGEN..

DIESEL AW13 // LOOKBOOK..

For nogen kan i nok ikke huske det fordi i er for unge. Men når jeg siger ungdom – så siger jeg også DIESEL.Der er bare ting. musik. dufte. venner der minder en så meget om da man var ung og carefree. Der er mange ting i min hukommelses æske som gør mig super nostalgisk. Som når jeg har danset på Poolhouse i 5800 New Castle med en vrikkende mås i de bedste Diesel jeans (i ved dem uden lommer..yeahhh thats right..) Eller når jeg har vist maven i deres små mavekorte bomulds t-shirts med Diesel logo på. Det var gode tider.

For mig har Diesel ramt min stil igen – vi mødes i et nyt årti og jeg kan helt sikkert se mig selv i mange af deres nye style. Og jeg har jo allerede fundet min nye vinterjakke, som jeg fandt da jeg besøgte dem i deres showroom hos søde Cille.

Intet bedre end at skabe minder – men endnu bedre at gøre det med nogen der har været ved ens side i mange år 😉

Her kan i få et sneak peak af deres nye AW kollektion som er i butikkerne nu.

16

4

5

13

19

21

2 kommentarer

 • Heidi

  Hvad kan man andet end sige WOW til den kollektion. Dyreprint og fede materialer. Jeg er i den kategori som husker DIESEL og var iført Diesel bukser, Ball Trøje og tørklæde som bælte, og ikke at forglemme de matchende All Star. :O) Efter sådan et indlæg, får man sig lige en tur op ad memory lane :O)

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hold nu op der er en ting eller ti jeg skal holde øje med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN KAN TAGE PIGEN UD AF NYBORG - MEN IKKE NYBORG UD AF PIGEN..