NEW SHOP // NØRREBROGADE 9 - KØBENHAVN N

MIN TORN I ØJET – MIT HJERTES KÆRLIGHED.

Det er sjovt med børn ik – hold kæft hvor har man bare lyst til nogle gange at smide dem ud af vinduet og banke hovedet ind i væggen af raseri. Det værste med min datter er at hun ligner mig som snydt ud af næsen, det er en farlig cocktail for jeg har et meget iltert temperament. Jeg er blevet bedre jo ældre jeg er blevet og efter jeg er blevet mor.
Men vi kan køre hinanden helt op i et hjørne som to løver i brunst.

Glemmer aldrig en dag Mr. M kom hjem fra arbejde helt glad, indtil han fandt BumBum alene inde i stuen hvor hun sad og kogte – og jeg sad oppe i sengen med armene over kors -fordi vi var blevet så uvenner. Jeg var blevet nødt til at gå ovenpå for ikke at gøre noget drastisk og skrige hende ind i fjæset at hun havde 4 min til at pakke sit lort og finde en anden familie. Han vidste slet ikke hvad han skulle gøre – der var to tossede tøser i huset og den ene sad på den ene etage og den anden på 1…. panik i pladderballe… han løb op og ned af trapperne og prøvede at glatte det hele ud – hvilket det selvfølgelig også blev.

Men når jeg så sidder og kigger mine billeder igennem at jeg har taget af hende igennem årene, så ved man jo med det sammen hvorfor det er man elsker dem så meget at man ville dræbe et andet menneske hvis de gjorde ens barn ondt. I skal bare se moren hvis der er nogen i børnehaven der gør hende fortræd… Graaaaavwwwllllll en løve mor jeg bliver – hvis øjne kunne dræbe, så var der nogle stykker der var røget på Brumbassestuen. 😉

IMG_1016Far og BumBum ved Hornbæk strand – mener hun er ca 2 år. ohhhhhhh..

Bella med briller
Bella med sutBumbum med morens solbriller OG sut – seriøst alle vores billeder fra da hun var lille var med sut i kæften. Super billeder at have i albummet – dog har det ikke forhindret hende i at lærer det danske sprog, for hun snakker seriøst som et vandfald.

Bella skal i børnehaveBumBum på vej i børnehave med ny madkasse – meget stolt.

Bella til dansBumbum til dans på SOFFY´S danseskole – holdkæft hvor er det dyrt at have sådan nogle små møguger til at gå til dans- Hvad jeg ikke kunne have fået af nyt tøj for de penge. Av i pungen. (Det er hende i midten)

En perle i næsenDette tænker i nok er et mærkeligt billed – hvad er dog det? Det er så en perle at hun kom hjem med fra børnehave – I NÆSEN!! Jep… hun havde rendt rundt i børnehaven hele dagen med en neon orange perle på tværs i næseboret. Grrrrrrr

SolnedgangIs ved Skovshovedhavn – iført is nattøj klar parat til seng efter en go gang sukker 😉

25 kommentarer

 • Lisette

  Da jeg så billedet med den fine perle kom der straks minder frem.
  – jeg har lige præcis gjort det samme og måtte til læge. Mine forældre valgte så derefter at gemme den, fordi selvfølgelig får jeg da brug for den.
  Hun ligner dig rigtig meget og ihh hvor er hun bedårende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. ja hva sker der for perler i næsen.. dog gjorde jeg det med Te da jeg var lille.. sådan en kæmpe stort rosen knop.

   😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Igen – det lyder nøjagtig som mit liv 🙂 lige med undtagelse af, at jeg har 2 af dem 🙂 Begge med mors temperament. Puberteten bli’r “spændende”….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha… ja ihvertfald hvis de bliver ligesom jeg var – skammer mig helt over en møgunge jeg var da jeg var ung. Nå men det må man vel rette op på i det voksne liv. 😉

   Dejlig Weekend

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejligt indlæg også – tak fordi du deler 😉

  Ikke for at pille dig ned…. ødelægge det gode humør eller noget…… men min er nu 10……………. hvis du tror I kan blive uenige nu….. så vent… ;-)))

  Men heldigvis forstærkes resten jo også – jeg overvejer nogen gange en lille let maskinpistol installeret i siden af døren af bilen – så man lige kunne udslette et par møgunger foran skolen engang imellem – hvis de generer ens egen… så var det ligesom overstået og man kunne køre på arbejde med ro i sindet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Tina.

   Nej jeg kan jo selv se hvordan jeg har været da jeg voksede op – det er nok det der bekymrer mig lidt, for fuck jeg har givet min far grå hår. Nu har Mr. M så gråt hår i forvejen så det kan nok ikke blive mere gråt, men tror hun kommer til at drive os til vanvid.

   😉
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JUST BEAUTIFUL……ligesom familien!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T.

  Kæft, hvor er hun lækker!

  Tror lige jeg skal hjem og gennemtrævle fotoalbums, for PAS PÅ! De små størrelser bliver hurtigt store (siger Moren til en rålækker Konfirmand-dreng (på søndag!!!!)

  P.S. Grinede af din beskrivelse af jeres skænderi – og kære Mr. M’s rutefart mellem to hidsige damer 😉 Det kunne have været et billede af ovenstående Konfirmand og hans Mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise.

   Konfirmand… Woow.. tillykke.. hvor er det stort. Ja man må jo sige at de har ændrede sig gevaldigt siden dengang da jeg var konfirmand.. dog var jeg nok med i den tid hvor ændrignerne startede. Ja det er nok ikke en LILLY model at de hopper i mere, nok nærmere noget CÈLINE eller LV… Møgunger… 😉

   Jeg kan huske da jeg var din søns alder – der jagtede jeg min mor rundt i huset, når jeg blev gal…. (der var det mig der var møgungen)…

   😉
   Dejlig Weekend.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rigtig dejlige billeder:-) børn er vidunderlige og lærer os så uendelig meget hvis vi vil og tør:-) dejlig, sjov og inspirerede blog du har, Rikke!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Rikke,

   Dejlig du læser med – håber du kommer tilbage, det ville gøre mig glad 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Hvor er det bare cute det nattøj på sidste billede!! Og totalt aktuelt til en nat-is-tur…. eller no’wet!
  Hvilket mærke er det??

  Nåmmen jeg kan genkende alt du skriver… er det ikke rart? 🙂

  /Trins, mor til en 8-årig tween-pige og en 3-årig individualist-pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Trins.

   Der er præcis lige så kang tid mellem min bror og jeg som mellem dine piger. du har nærmest en teenager og en der selv tror hun er voksen… BumBum er 4 og hun kunne flytte hjemmefra imorgen hvis det stod til hende 😉

   Dejlig Weekend.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle dejlige billeder, af en skøn lille pige!
  Det er noget fedt nattøj hun har (både det med isene, og det blå længere oppe).

  Jeg har selv en pige med meget temperament (præcis som sin mor ;-))- Hun er kun 20 mdr. men jeg spår også vilde kampe frem i tiden.. yikes.
  Men alligevel elsker man dem jo overalt på jorden! (for det meste :-D).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Cecilia.

   Det er fra GAP _ hun har altid brugt deres nattøj det er så lækkert i kvaliteten. virkelig værd at betale for. 😉

   Ja det er en kærlighed at man ikke kan beskrive… de små møgunger ødelægger jo ens følelses register fra den dag at de bliver født, har aldrig hylt så meget over Libero reklamer som efter jeg er blevet mor 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tr

  Så sød!!
  Hvor er det fine nattøj fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh hvor er hun skøn! 🙂

  Kender godt det med ens temperament… Min ældste datter og jeg ligner også hinanden så meget, og så flyver gnisterne altså ind i mellem… De forbistrede, røvirriterende, gå-mig-på-nerverne, helt fantastiske, totalt uundværlige og højt elskede unger <3

  Go' weekend! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja vildt at det kan gå fra den ene ende til den anden 😉 Også når de ligger der og sover i ens seng og man kan snuse til dem i flere timer, så ved man hvor meget man elsker dem 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Smukke, dejlige Bella Bumbum <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Åh hun er da så sweet, og kær. Kan sagtens følge dig i forhold man kan blive helt vanvittig over dem, jeg kan også sidde og være mega børne fornæmet, hvis jeg har skændtes med en af drengene. De kan drive mig helt til vanvid, og så er det til tider nemmere lige at gå og tælle til 10 (bliver ofte til lidt mere) Man ved ikke hvad kærlighed er, førend man er blevet forældre. Det er et bånd, som ikke kan beskrives.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja de kan drive en til vanvid og så igen give så meget kærlighed. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhr skønne billeder, håber virkelig snart at det er mig der er heldig at kunne bladre i et album med baby-billeder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Søde Katja,

   Det er jeg helt sikker på at du snart også kan få lov til. Tænker på dig og håber snart at vores veje mødes.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har spurgt på Bum Bum´s nattøj at hun havde på her.. Det er fra GAP og hun har stort set kun haft det fra da hun var helt lille. Det har den mest […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SHOP // NØRREBROGADE 9 - KØBENHAVN N