WIEDERQUIST SNEAKS..

A NORMAL DAY AT THE OFFICE

Igår var en mega pressede dag for mig og en jeg har ventet på i 14 mdr. Idag var den dag hvor en totalt klog læge skulle komme med en vurdering om hvor “skadet” jeg var efter min ulykke… Det i sig selv havde jeg egentlig ikke noget problem med – det var mere det at man skulle ribbe op i det hele igen, det er jeg ved at være lidt træt af.

Men den her undersøgelse var bare gange 1000 – da jeg gik derfra tænkte jeg at det eneste sted han ikke havde været, var i min anus… seriøst. Han spurgte om ALT og var alle steder og tjekkede, slog, bankede, testede, spurgte osv. Han skulle vide hvilken uddannelse jeg havde, hvor Mr. M arbejdede, om jeg havde børn, sove vaner etc. ALT og jeg mener ALT. Jeg får først af vide hvor “fucked up” jeg er om en uges tid – så må vi se hvad dommen falder på – om jeg er lige til den lukkede.

Jeg var sgu ærligt lidt bange for ham. Han var sådan en type der bare ikke sendte et eneste smil – ingen gang et melidensheds smil – og hvis der er en kompetence at jeg har, så er det at charmerer mænd til i det mindste at bare sende et lille smil.. Men nix, nope, nada… det ville han skide på han var kold som en isterning. Det var først da han fik mig til at hyle at han tvang et “det skal nok gå, smil frem på læberne”.. først der slappede jeg af – men 2 timer var altså stadig ret lang tid at blive opserverede. Derfor krævede det også et outfit at jeg følte mig tilpas i. Så det blev til ZARA røv slaske bukser, sneaks, stripes, noget læder og Amazing Amy- så var Riksen på toppen..

AMAZING AMY

STRIPES AND LEATHER

RELAXED
Leather Jacket DOMA // Knit LINDEX // Pants ZARA // Sneaks NIKE // Bracelet APROSIO & CO // Scarf TOOGOODTOBEBASIC Amazing amy // Sunglasses RAYBAN Wayfarer Folding // Jewels HARTMANNS – STINE A – LINE & JO..

14 kommentarer

  • Trins

    Du ser sq så sød ud (hovedet på skrå og smil på sidste billede *smelt*)…. der kan ikke være noget i vejen med dig! Seriously! Spørg bare os her på bloggen, så skal vi nok lige komme med vores analyse!!! 😀 Pøj pøj…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      haha… ja mangler bare trut munden… Totalt wanna be modellos. 😉

      Dejlig Weekend.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    sikke en omgang! Lyder vanvittig hårdt for krop og SJÆL! Men godt klaret og håber på at du kan gå forår/sommer i møde med gode nyheder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Anne,

      Ja, det håber jeg også – men bare det at solen skinner igen, gør det det hele lidt nemmerer. 😉

      Dejlig dag
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender møllen, har en mand med rygskade, som han lider temmelig meget under både fysisk og psykisk..

    Nå men det jeg egentlig ville sige er, at du er i hvert fald smuk selv når du er presset 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Så ved du også hvor træls det er med hele det offentlige sygesystem…. lort med lort på.! Tak for de søde ord, det er noget at man har brug for når egentlig har det lidt crap agtigt….

      Ha´en dejlig dag.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • pyhh – det lyder da ikke rart – håber på det bedste for dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Tusindet tak Lise.

      Det var sødt af dig og sende mig din tanke. Det skal nok gå, solen begynder jo at skinne nu – så kan man klare lidt mere. 😉
      Dejlig aften.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • øv det lyder som en træls oplevelse 🙁 sender noget god karma til dig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det lyder ikke som den bedste oplevelse, og jeg håber du bliver vurderet til at være ‘tiptop i orden’! Du ser skøn ud selv når du er stresset. Bukserne købte jeg faktisk også. De har dog ikke været i brug endnu i det her akt for vinterlige vejr!
    Håber SHREK var sjovt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja bukserne er ikke så gode i det danske vinter vejr. Det er mere sommer showoff bukser. Men de er bare så fine.

      SHREK var top morsomt – skal nok vise nogle billeder derfra.
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Det er godt du har det overstået søde Rikke – at møde en læge hvor man skal komme til at hyle, før han glemmer man ikke bare er et stykke papir er bare lige til at lukke op og …. ja… i …

    Men du kørte den jo heldigvis på rutinen i stilen – top-nice som altd – og nu SKAL jeg altså ha’ bestilt det tørklæde så! 🙂

    Knus Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hvor er du sød Tina, ja det var en lidt speciel dag. Specielt når man møder en der er SÅ langt fra at være som en selv. Så bliver jeg lidt stresset – er ikke så god til følelses kolde mennesker, jeg er mere kramme typen.

      😉
      Dejlig Weekend

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIEDERQUIST SNEAKS..