WEARING PJ PANTS // BECAUSE I CAN..

ENDELIG KOM DET I OVNEN // STENALDERBRØD..

1 2 3 4 5 6 7
Fik endelig taget mig sammen til at få købt de “700” kerner der skulle i dette Stenalderbrød. Men må sige det har aldrig været så nemt at bage et brød før, som dette. Det tog jo ingen tid at lave – også skulle det bare i ovnen i en time.- SÅ NEMT!! Ikke nok med at det er nemt, men hold kæft hvor smager det bare lækkert. Nansen havde ret, det er ret tungt, så man spiser ikke så mange skiver som ved et alm. brød. Men der er så også ret mange kerner at maven skal fordøje – det kan ske at nogen af dem kommer retur.. hihi… (Totalt klamt Rikke) … Grow up, seriøst!!

Hvis du også har lyst til at bage denne “klods” så find opskriften her..

10 kommentarer

  • Jeg bagte selv sådan et brød i går, det er som du selv skriver ganske nemt, smager super og mætter rigtig godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      ja det så jeg godt, jeg bagte det faktisk for nogle uger siden men jeg fik det bare aldrig vist. Det smager godt og er meget nemt. mem nok også det dyreste rugbrød at jeg ever har bagt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ha ha, ja der skal godt nok nogle kerner til! Jeg er så den eneste herhjemme der spiser det, så det gider jeg alligevel ikke bage så tit 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Neeeeej… Hvis jer serverede sådan en brød for Herren i huset så skulle man se mundvigen hænge nedad.. Ville elske at serverer det brød for nogen fra Fyn – der rykker sådan en godt “luftigt” formbrød jo stadig… 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Andersen

    Hej, jeg synes at det smager rimeligt neget af æg, -eller hvad synes du???

    / pernille a

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      hmmm.. det har jeg slet ikke tænkt på.. måske du har brugt for friske æg og mine var gamle og mugne 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det koster godt nok lidt at bage, ja, men det smager også fuldstændig fantastisk og jeg føler mig altid super sund når jeg har kørt sådan en skive med avocadosmør ned 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      sådan har jeg det også.. også kører jeg nogle poletter i skrutten og udligner det sunde 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • May-Brit

    Har også bagt brødet 2 gange. Super nemt og smager, ja , HELT fantastisk.
    Men har da lige en udfordring. Selvom jeg har smurt begge de forme jeg har brugt, og gjort det godt, har det været komplet umuligt at få brødene ud hele. Er det pga æggene, eller hvad siger I ? Måske en blød silikone form kan gøre det eller bagepapir. ? Erfaringer søges, tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Maj-brit.

      Jeg har kun bagt det i bløde forme, og der var det bare SÅ nemt at lave. Så det kan være det er det du skal 😉

      Held og lykke

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING PJ PANTS // BECAUSE I CAN..