OUTFIT // SAILOR

NEW YORK // NEW YORK // NEW YORK #1

Det er så sjældent at man får rejst sammen med sine veninder, når man har børn. Hvilket betyder når det så sker, så sætter man pris på det MAX..! Det var Nansen, Lui og Jeg og Vi havde aftalt at vi skulle på vores livs “Pilgrims rejse” totalt “SEX AND THE CITY” Det var make it or brake it……. Man må sige at heldet var så meget på vores side. Turen startede I Kastrup, hvor vi skulle rejse direkte til New York, vi ville ikke havde nogle mellem landinger, da vi kun havde de 5 dage i NY City. Det var meningen at vi skulle rejse på “Monkey Class” Men Lui svingede lige hendes trylle stav og pludselig kendte hun en som kendte en.. og “BING” så rejste vi på 1 Class BABY!! Turen var en drøm, 7 timer gik pludselig stærkt, vi åd og drak indtil vi revnede, fik en lille skid på og sov indtil vi var fremme.
Da vi ankom til Lufthavnen ventede vores ” Prins ” på os i hans hestevogn. IGEN havde Nasen og Lui trukket på deres bekendskaber, som gjorde at de havde arrangeret den sødeste Private Driver, der stod med et skilt da vi landede i Lufthavnen, godt trætte, godt svedige og SÅ klar på Ferie. Vi kørte i en halv time også var fremme ved vores destination. MEATPACKING DOWN TOWN- Vi havde booket værelse på HOTEL GANSEVOORT (Det var min connection, så følte jeg mig ikke helt udenfor) 🙂 // Det ligger “Smack” in the middle. Vi ankom til Hotellet og vi blev bedt om at vente på at værelset blev klar…Grrrrr…. det havde vi bare slet ikke tålmodighed til.. Vi havde kun 5 dage og over halvdelen af den første dag var allerede gået, så vi skulle bare “afsted afsted- Kom Kom Kom…” Vi smed taskerne, smed lidt krudt i fjæset også kunne man ikke se R*V for bare sko såler… “Afsti Afsted” var vi
Vi var fremme, vi var klar til at snuse ind hvad byen havde og tilbyde os og det var ikke små ting… Vi kan godt sige uden at lyve at der var meget at vi godt kunne bruge 😉 Spørgsmålet var mere at sorterer fra, hvilket godt kan være svært når man har rygrad som en regnorm.

Næste indlæg

OUTFIT // SAILOR