NANSENS PERFEKTE GUIDE TIL NEW YORK..

LIVET I NEW YORK..

MAN VILLE VÆRE ET SKARN hvis man klagede over livet her i NYC og det skal man heller ikke. Vi har det rigtig godt og er ved at være ved vejs ende i flyttekasserne. Vi mangler stadig at købe spisebord, strygejer, hårtørrer, støvsuger, stol til stuen, diverse køkkenmaskiner mm. for der er intet der virker her. Jov alle vores nye fjernsyn og så er vi sgu godt tilfredse. Det var én af de første ting der kom op da vi flyttede ind, for det kan vi ikke leve uden når vi går i seng❤️

Bella har fået det fineste værelse og vi har indset vi har alt for meget l.o.r.t! Selvom vi har sorteret kraftigt i vores ting i Singapore, så må vi bare sande, vi ikke har gjort et godt nok arbejde, for vi har slet slet ikke plads til alle de ting i vores lejlighed som vi har i vores 200 flyttekasser. DAMN!!! Men jeg søger efter et sted hvor jeg kan donerer til, for der er bare mange der kunne bruge noget ekstra hjælp, da de ikke har mange penge og der vil vi altså gerne hjælpe, hvor vi kan.

I dag trængte vi til en pause, så vi pakkede en taske med lidt lækkert og tog på picnic med Joe & The Juice under armen. Den ligger lige en gade fra os og det var lige hvad vi kendte, plus der kaffe virkelig er god ; )

Jeg lover jeg laver en housetour på insta (@Rikkemay) når lejligheden er kommet lidt mere på plads, lige nu sejler det pænt meget💋

Håber I har haft en dejlig søndag, i aften skal vi mødes med vores venner og spise og det glæder vi os sindssygt meget til, vi har ikke set den siden April da vi sidst var her, så i aften skal der hygges og fortælles røverhistorier.

XX
R

1 kommentar

  • Tina

    Som I hygger jer – super godt billede 🙂
    Vi mennesker har det med at samle til huse, 200 flyttekasser, det er godt nok mange 🙂
    Nyd det i NYC.
    Her er det båldag, maledag mv.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NANSENS PERFEKTE GUIDE TIL NEW YORK..