HUMØR BAROMETER OG WEEKEND TANKER..

LIVET I NEW YORK VOL. 2 // DET ER DEJLIGT..

UPDATE PÅ NEW YORK Vi har det godt. Jeg skulle lige finde balancen i en ny (meget anderledes by) og følte mig til at starte med, enormt forvirret og enormt ked af det/stresset. Jeg havde helt klare forventninger til hvad livet skulle byde på her, da jeg jo havde været turist i NYC maaange gange før, og det måtte jo være lige som det, bare længere tid. But it´s not.

USA er et hårdt sted, specielt for dem der ikke har mange penge og det skal mit hovede og ikke mindst mit hjerte prøve at forstå. Jeg håber aldrig det bliver hverdag for mig og jeg håber aldrig jeg pludselig ikke ser det mere, for det stikker i hjertet hver eneste dag. Noget der bliver svært for lille mig at ændre, men jeg hjælper der hvor jeg kan med de midler jeg har.

Jeg troede aldrig vi ville komme til at have større leveudgifter her end vi havde i Singapore. Det har vi og sådan ca. bare for at give et eksempel så er vores husleje dobbelt så dyrt her end hvad det var der. Det er jo så crazy og det efterlader ikke en med så mange midler udover at “overleve” og når det så er sagt, så har vi det rigtig godt. Rigtig godt og andet kan ikke siges, for så var man et skarn.

Vi har fundet nogle dejlige venner og får besøg fra Danmark rigtig tit. Mange kommer heldigvis forbi NYC på forretningsrejse, specielt fra M´s arbejde og dem har jeg jo kendt i 15 år, da han har været i samme virksomhed i 20 år. Trofast guy jeg har fundet mig .. LOL.. Som man ville skrive her ; ) Så det er skønt at se kendte ansigter og kunne snakke dansk med så mange. Det luner altid. Bella er super glad i hendes skole, hun hader stadig matematik, men hvem gør ikke det? Jeg fatter seriøst hat af hvad hun lærer i skolen, jeg er sådan en tåbe til matematik udover det sædvanlige – jeg klarer mig til husbehov men det er lige det. Så vi skal klart hyret noget ekstra hjælp ude fra, for vi ønsker klart hun bliver bedre end vi er (jeg er)!

Men bare det at se hende så glad om morgenen og når jeg henter hende, det er ALT for mig. Jeg kan godt mærke min lykke meget er baseret på om hun er glad, sådan er det nok for mange forældre hvis ikke alle❤️ Men når hun smiler så smiler mit hjerte bare ekstra meget.

Nå men alt der her vrøvl var bare for at forsikre jer i jeg har det godt. Jeg har bare lige skulle finde balancen i det og det så meget fremad og jeg er super glad for at være her og vi er glade som familie, hver for sig og sammen med venner. I´m good! Jeg er ked af jeg ikke får tjekket så meget ind for tiden, men det skal nok komme. Promise💋

Dejlig aften i Danmark og ha´en skøn uge forud og tak fordi i læser med❤️

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUMØR BAROMETER OG WEEKEND TANKER..