DE PERFEKTE SNEAKS..

DET PERFEKTE CHILLAX OUTFIT..

I DAG EFTER MIN CORONA TEST blev jeg sgu sendt til tælling. Jeg fik den sygeste migræne og måtte hjem og hoppe i noget comfy tøj. Jeg tror ikke testen og min migræne hang sammen, jeg tror mere det er mit hormonplaster der driller mig. Så jeg tog lige en pause og tog et par timer på langs💞

VEST FRA H&M Jeg har min i en str. 36 de er store i str.

JOGGINGBUKSER FRA GINA TRICOT Jeg har mine i en str. S og er 175 høj.

STRIBET TRØJE H&M BASIC

SNEAKS FRA ADIDAS YUNG-1 Jeg har dem i en str. 40 2/3 og bruger 40 normalt.

NEGLE CND SHELLAK

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE SNEAKS..