FINESTE TOILETTASKER FRA WINDFLOWER STORIES..

HVAD FÅR I TIDEN TIL AT GÅ MED?

HOS OS GÅR TIDEN MED AT LAVE LEKTIER Det er ikke det sjoveste. Så fra tid til anden, når skoleskemaet tillader en pustepause, så tager vi en dyst på vores ….????… seriøst, hvad er det nu den hedder den her “maskine”? Jeg har helt tabt tråden. Vi har haft den i mange år, men Bella har ikke vist interesse i den, så hun mente vi skulle lave en konkurrence om hvem der kunne vinde flest gange, og jeg må sige, jeg har aldrig set hende så chokeret, da jeg gang på gang fik en i mål.

Muuhahhaha SUCKER😂 Hvad hun ikke anede var, jeg er freaking vokset op på den spillemaskine, jeg kan gøre det i søvne. Okay ikke helt på plade 2 den svære, men plade 1, der styrer jeg for hårdt ; )

HVAD FÅR I TIDEN TIL AT GÅ MED?

Jeg forstår godt hvis i virkelig er testet. Vores hverdag er jo ret ens. Kl 9.30 vækker jeg Bella, der er hun helt væk. Så får hun morgenmad på sengen og får lov til at se lidt TV. Kl 11.30 der skal hun læse i hendes bog i 45 min, så skal hun tjekke sin email fra sin klasselærer med alt det hun ikke nåede at læse dagen før om aftenen.

Så får hun en lille spille pause på sin iPad i 30 min, så starter skolen op. Alle de lektier hun ikke har nået, dem indhenter hun der, for når kl er 14.30 så skal hun melde ind på den klasse platform de har og melde hun er “MED”, så de kan tælle elever (død med kølle) og så ligger de ellers lektier ud hver time, så man hverken kan forberede sig eller komme lidt foran…. Hvis det er helt rigtigt, så slutter hendes skole først kl 20.50, men der sidder hun som regel og laver matematik med hendes far på ZOOM, der kan han lige nå det med hende, inden det næste møde.

Og så starter dagen … FORFRA… Hvis vi er rigtig rebels, så skipper vi en time og sætter os ud i bilen for at få lidt luft. Hvis energien er til det, så går vi en tur❤️

Hvis i har tips og tricks, så må i endelig give dem til os, vi kunne godt bruge nogle danske lektie fif, eller spil mm. hun kan spille ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINESTE TOILETTASKER FRA WINDFLOWER STORIES..