11 SOMMERSANDALER DU IKKE KAN LEVE UDEN..

HVIS DU SKULLE GÆTTE..

HVOR TROR DU SÅ VI SKAL FLYTTE HEN?? Jeg har fået mange gode ideer på hvor vi skal flytte hen, mange af Jer har sendt mig Jeres bud og det varmer mit hjerte – I er så søde og tak fordi i har en interesse i det og jeg glæder mig til at kunne løfte sløret for hvor vores ting bliver shippet hen.

JAPAN En af mine store drømme har altid været og komme til Japan, det har vi været hele to gange siden vi flyttede til Singapore. Vi har lige været i Tokyo i Feb´hvor det var pisse koldt og Bella mistede sin Ipad på flyveren, som jeg senere har fundet i Kina (bitches). M har kontor der og det er nemt at komme fra A til B når man bor i Japan. Plus alt er rent og ordentligt og mest af alt sikkert.

DANMARK Jeg har lige startet mit eget firma og det ville give mening at være hjemme, tæt på, hvor mit lager er så jeg kan styre det. Plus vi er tæt på familien.

AUSTRALIEN Er nok en af de steder jeg er mest fascineret af. Jeg elsker deres kærlighed for sundhed og gode råvarer, noget vi ikke har her i Singapore. M´s kontor ligger også der, så det ville være en KÆMPE oplevelse af bo der… Tæt på havet, natur og storby hvis man ønsker det. Der er ingen begrænsninger, verden er for dine fødder der.

NEW YORK Er også én af mine favorit byer, vi har lige været der, fordi M skulle til en stor konference med firmaet. Vi valgte at holde ferie der, da Bella havde påskeferie og hun aldrig har set NYC før og det har været min største drøm at vise hende den❤️

Så hvad tror I??? Hvilken én af de 4 steder tror i bliver vores nye hjem? Glæder mig til at kunne løfte sløret for og måske er det slet ikke så eksotisk som mange tror😛

XX
R

15 kommentarer

 • Nana

  Jeg ved det godt, og jeg glæder mig til at følge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Nu sagde du jo tættere på familien og jeg tænker det udelukker Japan og Australien. NY fordi I lige har været der (og planlægge måske?). Men måske DK for at komme tættere på familien for en tid? Men altså NY er vel “ikke mere end” 8 timer væk? Det bliver spændende at høre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Helt klart New York!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med New York ( så kan jeg nemlig komme på besøg når det nu ikke lykkes med Singa, muahaasaa 😜)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også en gammel Nyborgtøs

  Jeg udelukker også Japan og Australien fordi du tidligere har nævnt, at i længes efter at komme tættere på familien. Så derfor tænker jeg NY, det er trods alt ikke en aaaalt for lang flyvetur væk, og vil formentlig være “nem at lande i” for både Bella og jer. Danmark er også et virkelig godt bud med tanke på din nye virksomhed. Meeeeen…. jeg synes at fornemme, i slet ikke er klar til helt at vende snuden hjem. I skal ud op opleve så mange dejlige ting sammen som familie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved det, men jeg siger ikke noget 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin maria

  Jeg gætter i vender snuden hjem til dk💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  NY – no doubt ☺️ Jeg tror heller ikke på, at I er klar til Danmark endnu. 🗽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hepper også på the Big City👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg ved det godt så jeg skal nok holde mund:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  NY eller Danmark tror jeg. Glæder mig til at følge med i jeres næste eventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Helt sikkert NY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rostgaard

  Går stadig med Tribeca, NY 😎☀️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  New York

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ny selvfølgelig. Tættere på men ik så kedelig som DK. Men uanset hvad, så glæder jeg mig bare til at følge din rejse videre/hjem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 SOMMERSANDALER DU IKKE KAN LEVE UDEN..