TEKSTIL FAVORITTER..

JEANS ARE JUST LIKE FRIES – YOU CAN´T JUST HAVE ONE..

JEG BÅDE ELSKER OG HADER Nyheds mails, for de fylder ens indbakke sådan op, men hvis der er nogen jeg ikke hader det fra, så er det H&M. DAMN Jeg kan bruge lige så mange timer på deres hjemmeside som på Insta😂

Jeg har lige fået en i morges om der er kommet nye jeans styles på shoppen, og jeans kan man ikke leve uden. Jeg er sågar begyndt at gå i dem herude selvom det er så varmt. Jeg savner sådan støvler, jeans og striks. En dag Riksen, en skønne dag er du et sted hvor du kan gå i det igen… Indtil da, der må jeg nøjes med at have det på herhjemme og tænde for min aircon 🤣

Find de nyeste styles HER.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEKSTIL FAVORITTER..