PARTY OUTFIT PÅ BUDGET // DEN PERFEKTE BODY..

ANOTHER NIGHT – ANOTHER OUTFIT..

SIDSTE NAT MED HOLDET Så kom vi til sidste aften i Singapore med vores hold, og holdt nu fast det var en fest. Elsker alt ved de 100 billeder der var i min fotorulle da jeg vågnede, men ikke så meget den hovedepine som jeg vågnede med eller dørtelefonen der larmede kl 3.30 i nat da min kæreste kom hjem ; )

Der blev fældet en tåre, der blev grint en hel del. Der blev sunget, der blev danset, der blev krammet og der blev værdsat vi bare var sammen, one last night in the Lion City. Forstår slet ikke det er blevet til 3 1/2 år her, det har været de bedste år i vores liv, og intet er at fortryde. Hvordan kan man fortryde man har mødt de bedste venner i verden? Friends 4 life.

Jeg var hoppet i endnu et par jeans, da det endelig er vejr til det ‘kun 27 grader’ iført mig en body som Bella mente var alt for gennemsigtig, og jeg skulle holde hendes far i hånden hele aftenen, okay mor – og en blazer uden ærmer. Elskede alt ved det her outfit. Plus jeg lige piftede det op med min nye clutch som jeg har givet mig selv i julegave.

Mit outfit:

Blazer ZARA // Body H&M // Jeans ZARA // Stiletter YSL // Clutch SHRIMPS // Øreringe H&M..

Håber I havde en god julefrokost weekend og passede godt på Jer selv. Husk, bare fordi man vågner op i et badekar søndag morgen med ondt i numsen, så er det ikke lige med det har været en dårlig aften😂

Love you guys

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY OUTFIT PÅ BUDGET // DEN PERFEKTE BODY..