ALT HAR EN ENDE // VI SIGER FARVEL..

NÅR MAN ENDELIG FØLER MAN PASSER IND..

(Foto By: Acie)

DENGANG FOR LÆNGE SIDEN da jeg startede i blogger branchen, der følte jeg mig virkelig udenfor. Altså ikke fordi folk ikke var søde ved mig, for det har alle altid været. Stort set. Og dem som ikke har været det, har jeg aldrig forstået, for jeg har aldrig været en trussel for nogen af dem. Så er det altså bedre at bruge tiden på at kramme, for det elsker jeg ; )

Men fordi jeg var én af de enste med barn. Jeg havde både yngel og en bagkant. To ting der kan være virkelig nederen, hvis der er et sted man gerne ville være, folk man gerne vil møde og champagne man gerne vil bælle  – ikke bare en hundehvalp der skulle luftes, men en unge der sad ned i børnehaven med snot i hele kraniet, og højstsandsynligt med en halv sandkasse i bleen og den anden halve i maven ; )

Altså én der skulle hentes, og fodres og leges med, mens alle mine andre unge (virkelig unge) bloggerkollegaer, var smarte i tøjet, rendte til hippe selskaber, hvor der var ‘fingerfoods’ og kendte mennesker. Jeg kan også godt lide fingerfoods og kendte mennesker – men Bella delte ikke helt sammen holdning til ‘glamour livet’, så mutti her måtte tit blive hjemme og se Teletubbies. Great ; )

MEN MEN MEN MEN nu er alle sgu ved at indhente mig, og er både blevet gift, og har fået eller skal ha´børn lige om hjørnet. Det er så dejligt, selvfølgelig for dem, men også for mig, så er jeg ikke den eneste der har voksent ansvar. Jeg mener vitterligt at Guldlog og jeg, var nærmest de eneste med børn. Snak om at føle sig voksen. Men nu er det både Christina Dueholm, ACIE, Trines Wardrobe, Tina Maria etc. der kan kalde sin mommy´s eller mommy 2 be. Jeg skal jo så lige huske i regnskabet, at jeg er 5-10 år ældre end mange af dem, og det fatter jeg slet ikke oppe i mit hovede, der er jeg stadig 26 (#medløgpå) Ung med de unge, som man siger. Men det fandt jeg da ud af forleden dag, da jeg så en artikel, hvor der stod, at kvinder på 35 havde kun 2 år tilbage i nattelivet, før andre omkring en ville opfatte en, som patetisk. Tak for kaffe siger jeg bare!

Så jeg har altså kun 2 år tilbage og leve mit festbehov ud, så kan jeg allerede meddele nu, at jeg undskylder på forhånd, for den her 35 årig, hun har altså masser af dancemoves tilbage og give af, specielt hvis de spiller Despacito. HA! Men jeg elsker ideen om, at vi alle snart er på lige fod, så jeg ikke skal føle mig, som sådan en gammel krampe, der burde gå hjem, før hun overhovedet er kommet ♥ Den uligevægt på skålen, er aldrig en rar følelse. Kender I ikke det, når man har yngre veninder. Pludselig er man blevet hende den kloge og vise kvinde, som alle spørger til råds. Det gider jeg sgu da ikke være, jeg vil være hendes uansvarlige, der slammer shots oppe i baren, og siger upassende ting ; )

Hilsen hende den næsten patetiske mor ’til nogen’ på 35 somre ; )

XX
R

4 kommentarer

 • Shit man, så man færdig når man er 37, så sluttede festen altså for mig her forleden 😉

  Jeg er nu glad for at jeg er ung af sind, uden at være hende der den mega pinlige mor, der twerker og dabber som de unge HA HA HA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Nederen artikel!
  Hilsen 41 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er din jakke fra😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT HAR EN ENDE // VI SIGER FARVEL..