SØGANG. SØHEST & 24 TIMER TILBAGE..

IT’S MY BIRTHDAY..

9a1edaf6-dcc0-47f4-a02b-678ad2fcf527

AND I CRY IF I WANT TO… så blev det sgu dagen, hvor jeg runder det ‘runde’ hjørne. 35 somre gammel. Eller det vil sige kl 19.10 i aften er jeg født, men fejringen kan jo lige så godt starte nu.

Jeg er blevet fejret med skønsang, et dejligt kort, gaver som ingen ende ville ta’, en massage senere (altså af en massør ikke M… HA!) middag i aften med alle os 17 der opholder sig i Le Lavandou. Uanede sol, rettigheden til at køre ind på Farmacia (min store besættelse) som jeg elsker at tage ind til, og bruge lige så lang tid der som jeg lyster, uden nogen der siger jeg skal komme tilbage. Jeg kan drille kolde øl hele dagen, og være upassende, fordi jeg er fødselsdagsbarnet. Muhaahaa.

For I dag er det Rikke’s dag, og ALLE skal gøre hvad jeg siger 🙂

SolKysser

R

4 kommentarer

 • Tina KH

  Stort tillykke med din halvrunde fødselsdag:-)
  Nyd du hele dagen og aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Hurraaa! Tillykke 🎉🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla friis

  TILLYKKE til dig, mig og Caroline Wozniacki😊🇩🇰👏
  Vejret i dk har været solskin med lidt skyer, så vi har været søde😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØGANG. SØHEST & 24 TIMER TILBAGE..