5800 CASTLE WEDDING OG EN HESTE KJOLE..

NÅR MAN BRYDER LOVEN..

IM A CRIMINAL helt uden jeg var klar over det.. Mine sidste 24 timer i DK blev brugt så ledes, at jeg hostede middag (og her mener jeg pizza) for min familie, og kort tid efter de var ankommet, opdager min lillebror at jeg har fået en bøde i forruden.. PIS!! Men okay, jeg havde ikke stillet min p-skive igen, og den var udløbet, så må det jo ske. Det kunne jeg ikke brokke mig over, selvom jeg gerne ville!!

Derefter da han skulle ned i bilen og hente nogle ting, kunne jeg se han panikkede, og fægtede med armene. Jeg forstod ikke hvad han står og råber, men kan se det er noget alvorligt. Før han gik ned i bilen, havde vi set politiet gik rundt snuse i alle krogene, og tænkte de nok ledte efter nogle Romaer, som holder til i området.. Sagen var bare den, det gjorde de så ikke. De ledte efter mig, og min bil – og de fandt min bil.

Det min bror råbte var, at nogen havde stålet mine plader på min bil. Det var så ikke bare nogen, det var politiet. Hvordan det er sket, det aner jeg ikke, men ham der har givet mig en p-bøde, han må ha´tilkaldt politiet, og fortalt dem, hvor jeg holdte (til).

Jeg kom ned til et stor fedt klistermærke, hvor der stod min bil holdte uden plader, og jeg havde 48 timer til at fjerne den. Jeg er sgu da godt klar over den holder uden plader, for I har jo selv taget dem af. Jeg ringede til Københavns politi for at få af vide, hvad jeg dog havde gjort – eller ikke gjort, og det viser sig, den havde været afmeldt siden 19 Jan. mere kunne hun ikke sige. Whaaaaaaatttt. SAY freaking WHAT. Jeg vidste det havde M ikke gjort, og jeg havde ikke gjort det, hvem havde så?

Jeg var helt lost. Det passede selvfølgelig med, at M sad på en flyver til Singapore, så jeg kunne ikke ringe til ham. Det er bare så freaking typisk. Så var gode råd jo dyre når jeg selv skulle i lufthavnen dagen efter kl 9.00 og her stod jeg kl 21.00 uden plader på min bil!!! Hvad gør man så? Overvejede ærligt når mørket kom frem, bare at suse afsted i den, og parkerer den hos en veninde, men så var jeg jo godt klar over, det er sygt ulovligt og tænk hvis der skete noget, når der ingen forsikring var på bilen.

Ja, så måtte jeg jo ringe til Dansk Autohjælp, og få dem til at afhente bilen dagen after, og stå helt til grin i Nordhavn, foran alle ens naboer som 100% har snakket top meget om dem der lever i skattely i Singapore, hvis bil blev fjernet. Det er os. Det er os ; )

Bilen blev også fjernet, og pladerne blev også taget af, men ikke fordi der ikke var blevet betalt forsikring eller andet, men ganske enkelt fordi Mr. M lige havde misset et ‘lille’ brev i sin e-boks, hvor noget skulle ændres fordi vi lever i udlandet – han havde ikke lige tænkt over, den stadig mail boks eksisterede. Det gjorde den så.

Så nu er jeg den heldige ejer af en bil uden plader, og en oplevelse rigere, som man siger. Ja og 2000kr fattigere. Men nu kan jeg grine af det, det kunne jeg ikke forleden aften. Men igen, tydeligt bevis på vi alle bare er mennesker, og jeg lige så. HA!

Hilsen hende den kriminelle ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5800 CASTLE WEDDING OG EN HESTE KJOLE..