THE KIDS ARE ALRIGHT - BUT THE WORLD IS NOT..

MAN KAN KLÆDE MIG PÆNT PÅ..

(Fotocredit: Bella Bumbum)

Når fynboen går i byen… så medbringer hun altid sine egne øl ♥ 1664 BLANC ♥ Når man er i france, så kan man ikke drikke andet… Eller det kan man, men det behøves man ikke ; )

Humøret er i top, vi er blevet ladet lidt op ad solen, og i dag står den på sejllads. Vi har lejet en kæmpe båd, med plads til 17 mennesker, så der skal sejles hele dagen. Vi er 7 voksne og 6 børn, og vi nyder det helt vildt.

Det har nok været det bedste for mig, at vælge at tage til Frankring med Bella.. Det har givet mig modet på “livet” og livet i Singapore generelt. I dag tæller vi 14 dage til vores far lander, og vi har lavet en kalender, så vi kan krydse af hver dag.

Bella havde et mindre set back forleden, hvor hun savnede hendes far rigtig meget. Det er slet ikke til at bære. Selv alle omkring os havde en klump i halsen. Normalt slår ting hende ikke ud, og hun er vant til han rejser. Men med alle de eventyr og oplevelser vi normalt har sammen i Frankrig, og da alle de andre børn stod med deres far i hånden, der sneg der sig et savn over hende. Hendes onkel måtte træde til og jeg måtte træde til siden, ellers var jeg sgu også begyndt at hyle (igen)..!

Nu er hun oven på, men til næste år skal der gøres noget anderledes. Men man skal jo kravle før man kan gå. Og hun kan ikke leve uden sin far i over 1 mdr – og her må man lytte til hende, og ikke vores behov eller planer. Så har vi lært det ; )

Må i få den bedste lørdag

Kys
R

2 kommentarer

 • Signe

  Kære Rikke 😚 Kommenterer sjældent, men fik bare lyst til at sende dig et kæmpe smil og kram. Jeg synes simpelthen du skriver så fint, ægte og vedkommende. Man mærker dig så tydeligt bag skærmen, og for det skal du have tak 🙏🏻 Smukkeste dag til jer. Den lyder til at blive eventyrlig. Kram Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Signe,

   Hvor er du bare sød. Mange tak for det, og fordi du gider læse med ; ) Jeg kan ikke andet end at være utroligt honest, andet ville være helt forkert for mig – til nogens store frygt.. haha… Men jeg skriver fra hjertet, også derfor, der nogle gange går nogle dage, hvor der ikke kommer noget på bloggen, ikke fordi jeg ikke har noget at fortælle, for man kan altid finde på en røver historie – men nogle gange er hjertet bare ikke lige med det.

   Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig 😉

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE KIDS ARE ALRIGHT - BUT THE WORLD IS NOT..