TIS I UNDERTØJET. ROSKILDE ABSTINENSER OG FLAP BAG..

VIVA ESPANA. FRINGE OG LUFT I LUNGERNE..

Processed with VSCO with hb2 preset

 Jakke SAMSØE SAMSØE // Kjole Lokalt mærke i Singapore 150kr // Øreringe H&M 50kr // Taske LEOWULFF // Stiletter YSL // Solbriller YSL..

WEDDING SEASON Jeg har jo kæmpet med influenza de sidste mange dage, og i går var ingen undtagelse. Jeg var bare ikke på toppen. Kender i det, når det klikker i ørerne og man kan høre sig selv snakke, men bare dobbelt. NOT GOOD.

Men der var intet andet at gøre end at spartle kraniet, og tage nogle pæne tekstiler på. At jeg så lignede, at min næse var en blanding af Rudolf og et stykke knækbrød, det var én ting. Men under middagen, der forsvandt min stemme bare fuldstændigt. Som i der kommer ingen lyd ud af munden på mig. M var selvfølgelig mægtig begejstret for det, så var han fri for, at lytte til mit jammer. Jeg havde også gået, og beklaget mig en del, grundet min sygdom, og min enorme appetit på, at komme ud og opleve verden, men min verden blev indskrænket til mit soveværelse.. Great!

Men det var jo ikke det fedeste for min bordherrer.. Eller det ved man jo aldrig ; ) Det endte med, at min krop fuldstændigt kappede da brudeparret havde danset brudevals, så kunne jeg bare ikke mere. Folk fik mere og mere at drikke – og jeg var så ædru, som L.O.C på turné, så jeg listede lige så stille af, og hjem i putkassen, mødte mine nye naboer, der var sikker på, at jeg havde drukket som en havnearbejder, da jeg ikke kunne sige en lyd.. Måtte dog fremstamme, det bare var en forkølelse der havde sat sig, på mit stemmebånd. Det kunne jeg godt mærke, de ikke troede på.
Da jeg vågnede i morges, der passede det mig faktisk super, ikke at have drukket. Jeg kunne alligevel intet smage, så om jeg drak vand eller vin, det ville ikke have gjort den store forskel, kun på gangen. Så kan man ligeså godt lade være. Right?

Håber I har haft en dejlig weekend, og måske nogle af jer, har været ude og slå til Søren?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIS I UNDERTØJET. ROSKILDE ABSTINENSER OG FLAP BAG..