SWIM GALLA. FISEFORNEM OG STEGTE NØDDER..

UDFORDRING NUMMER UNO..

IMG_4082

OLD CUCUMBER.. Nam nam. Trust me, der er mange udfordringer når man bor i Asien, og det her er én af dem.. Shopping efter madvarer. Der kan ens mave altså hurtigt komme på noget af en “up and down” tur, som man siger…

I går skulle jeg handle ind til boller.. Ganske almindelige hvide boller, den bedste opskrift fra AMO (at de så ikke blev så gode, det er en anden historie) som Bella skulle have med op på skolen, til noget Language Day. Hvor alle fra hver deres land, skulle komme med noget, som de andre skulle spise.. Ville så gerne have haft “danish butter cookies” men dem var Camilla så heldig at få #dammit ; )

Men når man handler her, så skal man kunne overskue lugten af fisk og meget mærkelig mad.. Nok lidt ala når turister kommer til DK og går forbi en ostebutik, Gamle Ole.. JA TAK! For man møder bare mange … mærkelige ting..

IMG_4083 IMG_4084

CHIRIMEN Ja det ligner bønnespiger – MEN det er det så ikke… Det er små fiske babyer, som de sidder og guffer som snacks.. Jov Jov)
Det er nok en trend jeg aldrig kommer til at hoppe på. Heldigvis er de døde. I hvert fald disse små babyer.. De kunne sagtens finde på, at spise dem levende.. og andre små finurlige kræ..

IMG_4085

SQUID er jo som sådan ikke nogen udfordring, for i de gode start 90´er, der skal jeg da ikke komme at sige, at min far ikke har grillet blæsprutteringe på grillen, og jeg har snasket dem i mig, som var det en skål lørdagsslik.. Men min kærlighed til blæksprutte har ændret sig lidt, efter jeg var på restaurant med M, og jeg fik det serveret med sort sovs.. Eller det var det så ikke, det var blæk… Så jeg lignede en, der var blevet stemplet som POST A brev, der skulle hele vejen til Asien… Efter der, har jeg ikke rigtig kunne få det ned igen, og da slet ikke med øjne.. Så dør mit madører langsomt.

IMG_4086 IMG_4087

Jeg blev dog ikke fristet af noget “eksotisk”, andet end kikærter til falafel.. Lidt grønt og en pakke LURPAK til 10 dollers (50 kr).. Men smør, det kan vi altså ikke leve uden.. RIGELIGT med smør ♥

Jeg savner Netto, Fakta, LIDL´s grøntafdeling og noget godt kød fra Slagter Bro på Gentoftegade.. Jeg savner at vide, når jeg køber noget, så er det 100% godkendt og uden alle mulige giftstoffer.. Jeg køber hovedsageligt ting fra Australien, California, Malaysia – det ville jeg faktisk gerne slippe for, men det er det eneste sted, man kan betale for penge.. Jeg køber ALDRIG fra China, for de fylder deres ting med alt muligt lort… Så ender man med, at ens næstefødte har 3 ben og 20 fingre..

Jeg har virkelig undervurderet, hvor meget det betyder, at føle sig tryg i sine madvarer.. Det skal vi altså værdsætte meget mere, end hvad vi gør. Husk at sæt pris på, når du køber et æble, så ved du, det er et godt æble – og ikke en eller anden mutant produktion, som ser skinnede ud, udenpå – og så er det helt freaky indeni..

I Danmark er et æble et æble… Det er det ikke i Asien…

Husk at følg med på Snappe, der opdaterer jeg dagligt.. og flere gange endda, om pudsige ting, jeg finder og møder på min vej i Singa Dinga, og på alle mine rejser. Næste uge, der går turen til Japan ♥

Snappen: Rikkemay2204

Kys

♥R

3 kommentarer

  • Gammel agurk hvem pokker har lyst til sådan en 🙁 udenlandsk mad er nu noget mærkeligt noget nogle gange 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Vinter melon til 0.30$ er da ikke så dyrt tænkte jeg, så så jeg det med de 100g !!
    AV min arm (eller pengepung) det minder om når man køber frugt og grønt i Norge.
    Hvad spiser menigmand til hverdag, når mad er så dyrt derude?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Kan se at du allerede har øje til de japanske delikatesser 😂 Så skal du da nok gå mæt i seng i Japan 😬 Der findes heldigvis noget for enhver smag i Tokyo og deres mad afdelinger i underste etage i de fleste departement stores er et ret fantastisk syn.

    I Kina køber vi mælk fragtet hele vejen fra Tyskland. Det er på ingen måde miljøvenligt, men jeg “tør” simpelthen ikke fodre mind børn andet. Og vi skræller alt frugt, ikke noget med lige at få vitaminerne i skrællen med 😳

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWIM GALLA. FISEFORNEM OG STEGTE NØDDER..