KRYMPENDE TEXTILER. FEJLFORTOLKNING OG EN ILLUSION..

CRUISING IN THE STREETS..

Manden er sendt på flyveren tilbage til Singapore, jeg har stadig nattøj på (det eneste jeg kan passe – damn påske lukket)… Om 2 timer kommer min veninde Maria fra Nyborg med hendes lille nus på 5 mdr, og så skal der bare hygges.

Vi skal absolut ingen ting andet end at slappe af, og se nonsense TV. Jeg har stadig intet internet eller tv kanaler, så det bliver hvad vi kan finde i mine gamle DVD kasser. Man kan jo for sørensen ikke leje en DVD film mere, nogle steder. Det er da blevet helt skørt. Det er åbenbart ikke “street” mere. De har fået samme værdi som en laser disc, ikke eksisterende ; (

Så hvis der nogen der har nogle på lager, så må I gerne sige til, jeg har snart været igennem alle CSI filmene, jeg havde gemt til natten♥

Jeg har jo været så heldig, at få lov til at låne en bil af FORD og teste deres nye Mustang. Hold nu fast, det har været de sjoveste køreturer, når mine veninder, M og jeg har været ude og trille. Aldrig har jeg fået så meget street credit, thumbs up, high fives, luft kys og lange blikke, som når jeg har kørt i denne her “evil machine” hvilket den slet ikke er, men bare ligner. Den er den mest fornuftige bil, men speed under pedalen, men ikke en man bliver fristet til at køre dumt i. Det er en cruiser, og den lægger så godt på vejen, så jeg ikke er nervøs for at køre i bilen med Bella. Hvilket er noget der er vigtigt for mig.

Det har været en sand fornøjelse, og jeg ser ærligt ikke frem til at skulle afl. den igen, på onsdag, da det nok bliver den fedeste bil, i hele mit liv, jeg får lov til at  køre i. Heldigvis får jeg fornøjelsen af, at køre hele vejen til 5800 New Castle i morgen, så der kan jeg få lidt luft under vingerne ; )

(Sponsoreret af FORD MUSTANG)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRYMPENDE TEXTILER. FEJLFORTOLKNING OG EN ILLUSION..