VERDENS BEDSTE PÅSKEÆG..

KRYMPENDE TEXTILER. FEJLFORTOLKNING OG EN ILLUSION..

TORSK.. I 7-8 mdr. der har jeg bildt mig selv ind, at H&M og ZARA klart måtte regulerer deres tøj, da jeg hele tiden skulle købe et par str. op når jeg shoppede. Jeg følte ikke det var nødvendigt til at starte med, efterhånden som mdr. gik, der tænkte jeg bare for mig selv “hold kæft nogle tosser, at de ændre på strstakkels dem altså” så må de sgu da tage lidt på, de små menneske børn… Vi andre danske Vikinger skal jo også kunne købe tøj.

Det endte jo så med, at være stakkels mig – for når man så kommer hjem til halvdelen af ens liv og tøj som har været pakket ned i 8 mdr, og indser, at der har sgu ikke været nogen i Asien der har ændret str. på H&M og ZARA´s tøj, jeg har ærligt bare fået en stor røv!! Jeg har simpelthen taget på. Så alt mit tøj sidder semi bodypainted på mig, og ser ikke halvt så godt ud, som det gjorde da jeg tog afsted.

MISSION (impossible) få en mindre røv Riksen. For ellers går alle de fine tekstiler jo til spilde, og det kan vi ikke have. Så havde Bella nok ret da hun sagde, jeg havde fået en større røv – Og mistet min Fynske Humor, da jeg skulede til hende ; )

Problemet i Singapore er jo bare, at man aldrig har stramt tøj på, så alle de luftige kjoler etc. der skal der altså mange kilo til, før de sidder stramt på en, så man opdager det ikke helt så nemt. Men vi spiser også meget, og vi drikker en del. Det er jo lidt som at være på ferie. Man sidder jo heller ikke i Syd Frankring og drikker danskvand.

Men igen, vi lever kun én gang, så må jeg bare ty til noget fitness og lukke munden..haha..! Mindre Anthon Berg æg til mig. Dammit.!

God Påske Søndag

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE PÅSKEÆG..