TING MAN BARE IKKE FORSTÅR // SUGAR POLICY!!

DOING IT KIM K STYLE..

FullSizeRender

Jeg er jo stor Kim Kardashian fan.. (som alle burde) og jeg er altid så misundelig på alle hendes smukke selfies, hun tager. Så derfor har jeg googlet og googlert, og fundet frem til, at hun bruger et specielt cover til sin telefon, når hun tager de billeder. Yaaaay. Mission accomplished ; )

Coveret hedder LuMee og kan fåes til rimelig penge på nettet. Man kan finde dem forskellige steder, men jeg har købt det igennem deres egen side LIGE HER og jeg glæder mig til at bruge det, når jeg skal ud i aften med en gruppe danske kvinder, der lige er ankommet til Singapore. Så skal der tages selfie billeder ; )

Kys
R

♥♥♥

English Caption: I just bought this cool Kim Kardashian cover for my iPhone. It is perfect for taking selfies, because it has light in the frame. I can’t wait to use it tonight, when I’m going out with a group of danish expatwives.

Selfie Time ; )

XX
R

2 kommentarer

  • Kat

    Må jeg spørge hvorfor du er så stor fan af Kim K? Jeg er vist lige 10 år ældre end dig og er der en ting jeg har arbejdet for så er det at min teen datter aldrig får sådan et idol.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Fordi jeg er i bund og grund bare en fynbo tøs, der er vokset op med en far, der var VVS´er og en mor der er pædagog. Vi havde til dagen af vejen, og rejste 2 – 3 gange om året. Vi manglede aldrig noget, det sørgede mine forældre for – men deres liv er stadig så laaaangt fra mig, som overhovedet muligt. Jeg er dybt fascineret over, man kan blive kendt, uden man egentlig ved hvorfor. Og så er de så all about business. De gør ikke noget halvt. Så om man kan lide dem eller ej, så er de jo ikke kommet til penge, ved at sidde på deres mås.

      Der er bare noget der fanger mig, i deres liv. Det er jo ren soap – og jeg sluger det råt. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING MAN BARE IKKE FORSTÅR // SUGAR POLICY!!