RISE AND SHINE..

MED PÅ NODEREN ; )

IMG_4727
Til jer der ikke er på Insta, så får I lige min update her. For jeg synes den er mucho interessant♥ )

TÆNK MED HJERTET ❤️ I går fik jeg verdens bedste fodmassage, af min ven Desmond. Han er blind og handicappet på mange andre måder. Han arbejder for MY FOOT 👣 Som er et Walk-in sted her i Singapore, som yder massager i alle afskygninger. You name it – they got it.

Men Desmond er ikke den eneste, med en udfordring. Hans veninde Molly i baggrunden, er også blind, handicappet og albino, hvor smuk er hun lige! Og mega sej, hvis I spørger mig 😘 Alle der er ansat i MY FOOT 👣 Er blevet født, og livet har givet dem en udfordring. Et handicap, de ikke selv har valgt. Hvor i mange lande, disse mennesker var blevet anbragt på et hjem, og umyndiggjort – der har denne kæde, givet dem en mening med livet.
Der var mange der var ansat der, der skulle følges hen til behandlerstolen, fordi de havde så dårligt et syn, eller gik med stok, fordi kroppen ikke selv kunne finde vejen frem.

Så fra nu af, når jeg skal have massage, så kommer jeg KUN til at hænge med Desmond og Molly. For de er da mega bad ass  og de ved da lidt om livet, massager og andet godt fra havet. #myfoot #singapore #greatworldcity PS. Jeg har fået lov til at tage billedet #desmondmyfriend💋

2 kommentarer

  • Stine

    Det er virkelig en fin historie! Og dejligt at Desmond og Molly kan arbejde og som du siger – ikke bare er anbragt på et hjem. Og endnu bedre at folk som dig vælger at få behandling hos dem. Jeg er sikker på, at mange mennesker ville vælge anderledes. Så thumps up for dig, Desmond og Molly! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte hansen

    Jeg syntes at Desmond og Molly, har fortjent massagen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RISE AND SHINE..