GOODIES FRA NEW YORK..

IF TUESDAYS WERE A SHOE..

IMG_6434

(Hvis tirsdag var en sko – så var den en Crocs.. smil)

Dette billede har jeg taget i “min” p-kælder i dag, da jeg skulle på arbejde. Der var sørme nogen der havde stillet “træskoene”. Heldigvis ikke bogstavelig talt. Måske hvis jeg havde gule Crocs, så havde jeg også gjort det ; )

Sikke et crap vejr, hva? Hvad sker der for det? Jeg skal hele vejen til Skodsborg til genoptræning lige om lidt, det orker man da ikke i det her vejr.. Vi træner normalt udenfor, men det kan vi jo ikke i dag, når vejret pisser på os. Jeg er stadig på mit ti ugers forløb hos Mylife, som jeg er sindssygt glad for. Dog har jeg jo vredet foden om, så jeg kan ikke så meget, men de har lovet at lave maveprogram til i dag, så jeg kan være med. Har sagt undskyld til de andre piger ; )

Før min tur til New York, der var jeg til en helbredsundersøgelse hos Mylife, hvor jeg blev scannet i hovede og r..! Det er virkelig noget jeg syntes at alle skal give til deres partner i gave. Skidevære med smykker, tasker og dyre sko (okay. ikke helt. men næsten) For vi er ikke så sunde, som vi går og tror. Og tænk hvis der er noget galt, så kan de måske se det på prøverne, på sådan en gennemgående undersøgelse.
Men det skal jeg nok komme med en uddybende forklaring om, da det var en kæmpe øjenåbner.

Jeg blev selv chokeret, glad, forpustet, trøstet, krammet og lærte en masse om mig selv. Det er alle pengene værd. Siger det bare. Specielt, hvis du er lige til slagtning, lige som mig, så kan det godt betale sig, at ofre de penge på en undersøgelse, og der er de bare dygtige hos Mylife. Man tjekker jo også olie på sin bil, burde man så ikke også tjekke systemet igennem?

Så hvis i kan klare at høre om afføring, utæt skræv, oppustet mave, dårlig kondition og super flot puls, så laver jeg et indlæg om det, snarest ; )

Nu vil jeg hoppe i trænings gearet og bevæge mig op af Strandvejen, det kan godt tage noget tid, når man skal køre ræs med de ældre mænd, på racercykler og meget stramme testikelbukser. ; )

Dejlig aften søde damer.

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIES FRA NEW YORK..