LOPPIS // SKAL VI SES??

#THATDRESS..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FRANCE6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kjole H&M 349,- // Sandaler UZURII // Blondetop H&M 89,- // Solbriller SAINT LAURENT // Lashes LASHCOPENHAGEN..

10 SKØRE TING OM MIG.

1. Jeg kan ikke klare karklude. Jeg kan få panisk angst, hvis jeg skal røre en andes sureklud, og hvis den så lugter, så kan jeg få gåsehud på hele kroppen, og opkastfornemmelse. Sartprut.dk

2. Jeg kan ikke drikke vand hos andre, hvis jeg finder ud af, det har stået i en kande i køleskabet. Jeg synes det smager af deres mad og det kan jeg slet ikke ha´. (i know – im looney)

3. Jeg hader og vil helst undgå, at sidde på en restaurant alene – eller komme som den første. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv.

4. Jeg vil helst undgå, at svømme i havet, da jeg hader saltvand og sand mellem tæerne. (jeg er også overbevist om, at der kommer en haj, fra havets dybe bund, og spiser mig. Jeg kan høre melodien fra dødensgab inde i hovedet..)

5. Hver dag, drømmer jeg om, at have modelben. Jeg forstår ik hvordan jeg kan være så høj og tynd, og så ha´så buttet ben. Nuvel jeg har en flad mave. Men det nytter jo ikke noget, når jeg er for gammel til at vise den. I want long legs.!

6. Jeg har stadig 2 skruer tilbage i mit “metalben”. Lægerne kunne ikke få dem ud, da de fjernede de 8 andre og min metalplade. Jeg ville gerne have haft skruerne med hjem, men jeg nåede at blive “skæv” af bedøvelsen, før jeg fik det sagt.

7. Jeg har ingen mandler tilbage. Dem fik jeg fjernet sidste år – Men har fortrudt det lige siden. Min krop er ikke den samme efter den operation. Jeg tror virkelig man skal tage sådan noget alvorligt, da ens krop ikke kan tåle så mange voldsomme indgreb, på kort tid. Jeg har siden 3 feb 2012 fået 3 benoperationer og fjernelse af mandler. Mange gange, man er i narkose – og jeg tror kroppen holder på meget af alt det medicin man får. ; (

8. Min livret er kylling. Mørkchokolade og poletter. Dog har jeg idag ikke spist slik i 3 uger. TRE HELE UGER.. 83 % chokolade indgår ikke i slik, just so you know. Det er det samme som rødvin, det er sundt for sjælen. ; )

9. Min største ønske, er at komme ud på en skydebane og skyde med automatiske våben. Jeg har engang skudt med en uzi i mine vilde Nyborg dage, men det snakker vi ikke om. Men jeg elsker våben – så burde både få våbentilladelse og bo i USA. (drengepige)

10. Når Bella engang bliver større, så vil jeg gerne rejse rundt i verden med min lillebror, og se verden, som han ser den. På mange måder misunder jeg ham, han lever et så “simpelt” liv og igen får så meget mere ud af det, end mig. Drømmer også om at arbejde på et børnehjem, og hjælpe børn i nød.

Voilá.. 10 skøre ting om mig ; )

Nu vil jeg hoppe i nattøj, for Mr M og hans familie skal have fondue (igen) og mine gode textiler, skal ikke ødelægges ved den duns. Jeg spiser en lækker ovnstegt kylling, som er min favorit. Så må de have deres 80´er for dem selv. Jeg kan alligevel intet huske før 90 ´erne og HANSON. Åhhhh. De gode år.

H A P P Y  E A S T E R..

XX
R

 

3 kommentarer

  • TineLee

    Ha, de spiser godt nok meget fondue i den familie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      De spiser ALT for meget fondue. Men 80 ´erne må ha´været gode ved dem ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hold nu kæft altså!
    Ja undskyld, det er ikke en pæn måde at indlede en besked, men har du selv set de billeder du viser os andre?
    Du har en killerbody, incl. ben, seriøst hvem skal jeg slå ihjel for at komme til at se ud som dig? :grinning:
    Og hvorfor kan man ikke vise lidt maveskin bare fordi man er over 30? Jeg har et par år mere end dig i bagagen, og jeg ville rende rundt uden en trevl, hvis jeg havde din krop.
    Hold nu op med det der selvkritik, du er ret lexy, for slet ikke at tale om leggy :smirk:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOPPIS // SKAL VI SES??