ME MYSELF AND I..

SOMETHING OLD. SOMETHING NEW. SOMETHING MAYBE BABY..

 photo CHANEL_zps5094888d.jpg

Jeg har som sagt, ikke haft andet med hjem, end en skjorte fra MONKI. Hvilket jeg også er top glad for. Men der er stadig noget der ulmer på hjernen. Skulle jeg ha´taget de sorte espadrilles med hjem, fra CHANEL.? De stod jo der, lige foran næsen på mig. Lagt til side, kun for mig. Jeg har jo de sorte sneakers, og de røde skal jeg ikke eje. De er for pebret i pris og for crazy, til selv mig.
De sorte er fra deres CRUISE Collection – og de udkommer først i Nov. Men jeg fik lov til at se dem, prøve dem og ae dem lidt. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg har gjort verdens største fejl, ved ikke at tage dem med hjem i tasken. Der var jo plads. Plus jeg har også sparet op til dem, så de kunne godt blive mine. Tænke tænke.

Hvad synes i – skal jeg købe dem?

Kys
R

11 kommentarer

 • Heidi

  Hej Riksen
  Nu er jeg slet ikke typen, som er til at give råd. Jeg har nemlig den regel, at hvis du stadig drømmer om dem og ægrer dig over du ikke fik dem købt. Så skal du gøre det.. ellers ægrer du dig endnu mere.. Og hvis de så slet ikke klæder dig fod, så sender du dem bare til mig :O)
  Køb køb køb smukke.
  Kys Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi fortryder kun de ting vi ikke købte.. køb dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Ja. SÅ DUMT. Jeg ikke bare tog dem med hjem. ; ( Men nu har jeg sendt dem en mail.. Så håber jeg, de vil sende dem.

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så godt! That ‘s the spirit! Glæder mig til at se dem!

   Lige over! God dag! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Nej du skal sparre 😉

  SELVFØLGELIG Skal du have dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  KØØØØØØB!!! go go go

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Så røg de i “kurven”… betal med Dankort. JA TAK ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jaaaaaaa! Gogogo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME MYSELF AND I..