#KUGODT..

#SUNDHED

foto[2]

Hvis jeg var et dyr – så var jeg blevet slagtet.

Det er altid min læges sekretær´s ord, når jeg ringer derop for at få en tid.  Jeg ankommer altid med lister så lange, med alle de ting jeg fejler ; )

Tror når har været involveret i en ulykke som jeg har, så er man altid bange for at fejle noget, og bange for at dø. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har en kæmpe frygt for at blive syg – og jeg har bildt mig selv ind, når jeg har snydt døden på den måde, og overlevet et trafikuheld, så må der komme noget andet. Jeg har ikke altid været en god pige, og der er ikke langt mellem himmel og helvede. Men igen. I helvede der spiller man kort, drikker whiskey og ryger smøger. Der passer jeg sgu også bedre ind. ; )

Min krop den funger ikke så godt disse dage, og to be honest, så er jeg ikke helt på toppen. Jagten på der var engang, den er droppet, for den findes ikke længere. Men jeg kan ikke finde balancen i hvad der så er. Min krop har det i hvert fald ikke godt, og den trænger til at blive rettet op på.
Derfor søgte jeg gode råd hos kloge (smukke) Gitte Høj i dag, hvor vi fik krydset skemaer af, afstemt forventninger, fundet vitaminer som vil være godt for mig og lagt en god plan. Så må troen bare flytte bjerge. Om denne vej er det rigtige for mig, må tiden vise. Jeg er meget tændt på ideen, og jeg tror og håber på, min krop følger med.

Jeg har stor tiltro til Gitte, og følte mig i lang tid hørt. Mange læger har ikke ville lytte til mig, når jeg har sagt, der var noget galt. Men når man kan se på kroppen den har det dårligt og har de vildeste reaktion, så kender jeg jo den bedst. Det er jo mit hus. Mig der bor i det, og jeg siger der er noget galt i fundamentet. Måske er det bare lidt fugt – måske er der vand i kælderen? Jeg ved det ikke, men vi vil fra nu af, prøve at stoppe hullet og bygge det op igen.

; )

Jeg melder tilbage om det virker for mig – nu starter jeg op på MK Olier, MK Aronia Æble smagAcaiAcai frysetørret pulver og Water Away fra VitaViva. Jeg har nemlig rigtig meget væske i kroppen, og det skal drænes ud. Så hvem ved, måske om nogle måneder, så har jeg drømme stænger ; )

Døjer du også med nogle gener, som du trænger til hjælp til?
Der er altid en løsning, og man skal ikke altid tage lægernes ord, for gode varer. Hvis jeg havde gjort det, så havde jeg ikke kørt bil i dag. Konklusionen fra kirurgen på Riget, var at jeg ikke kom til at køre bil igen. Vås og vrøvl. Ja. Jeg er ikke på landevejen 7000 km om mdr. som jeg plejer, men jeg kan nu godt køre til Fyn og retur. Så de gamle stænger virker endnu. Hvor der er vilje, er der vej. Fynsk stædighed all the way.

Tro på det.

XX
R

5 kommentarer

 • Du er så sej Rikke 🙂
  Jeg glæder mig til at høre om det virker for dig, specielt water away!
  God aften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte er fantastisk! Er også under hendes kompetente vinger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Rikke

  Vil også gerne høre om Water away virker for dig. Jeg overvejer også at prøve det. Måske du vil linke til det produkt du har købt. Linket du har posted, linker til en hjemmeside :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#KUGODT..