OMG / JADE BACK BAG..

HEALTHY LAZY BITCH..

foto

Jeg holder stadig min træning, 2 gange om ugen med træner. Og prøver 1 gang om ugen, at komme derop selv. Det sker ikke altid. Men tanken er smuk ; )

Jeg kæmper stadig lidt med maden. Jeg elsker jo mad – og alt hvad der rimer på kulhydrater, det mener min træner ikke, jeg skal putte i “skraldespanden”. Kun den under vasken i køkkenet. DAMIT!
Jeg har skåret det glutenfri rugbrød væk – og erstattet det med knækbrød i stedet (stadig glutenfri). Det er mindre kalorier, og så får jeg stadig skyggen af brød.

Har i nogle gode nemme opskrifter, jeg kan bruge til frokost og aftensmad? Jeg går så død på, når det er alt for besværligt. Og jeg spiser så mange gulerødder, at jeg snart pooper orange.. PLEASE HELP.!

Nå, men ham HER skal slave mig rundt om 1 time. Han er en evil, mean machine. Jeg brokker mig en del. Men han siger han ikke lytter til mig. Godt jeg ikke træner mig selv, for jeg er ret ulidelig. Men det er jo ikke fedt at træne – Jeg elsker når det er færdigt, men før jeg skal der op, prøver Jeg at finde 700 undskyldninger for ikke, at gøre det. To be honest Jeg hader det. Jeg prøver at bilde mig selv ind, jeg godt kan lidt det. Men den indre sande person HADER DET. Men jeg får heldigvis glæden af, at se de her tøser træne. Trine, Sara og Rock. Så holder man motivationen ; )

Bare man kunne ligne en Victoria Secret Angle – uden træningen.

Life (and age) is evil ; )

Dejlig dag

XX
R

6 kommentarer

 • Hmm.. den med carbs er svært, især fordi brød jo bare er pisse lækkert! Har du overvejet at bage LCHF agtige oopsies? Eller lave broccoli boller? Kerneknøkbrød, boller med hytteost eller lignende? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det tror jeg, at jeg skal prøve. Må ind og tjekke dine opskrifter 🙂

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  erhem ikke for noget men hvad er formålet med kostændringer og kcal opmærksomhed? Det er nemmere at tippe hvis man kender dine mål 🙂 Vægttab, sundhed, styrke eller noget helt andet? :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha..
   Jeg skal ikke tabe mig. Jeg er 175 høj og vejer 58 kg. Det er fint og det passer mig fint med min vægt. Jeg skal tones. En del. På min numse, som ikke fatter at den skal tilbage til hvor den “startede” 🙂 tyngdekraften har fået fat på den – and it sucks. Så trænger min numse og lår, til lidt TLC (tender loving care) så de ikke bevæger sig… Ahmmm. Så meget 🙂

   Altså. Ingen slimming down – kun toning UP 🙂
   Jeg er bare kørt død i forberedelse af mad – min hjerne siger “æd den rittersport (del hele)” men min sunde fornuft siger “ta’ en gulerod” 🙂

   Jeg har bare brug for mad inspo 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg var også gået helt ned på madopskrifter osv. Bliver sgu træt af at skulle finde aftensmad og frokost hverdag til kæresten og mig. Så derfor besluttede jeg at følge Christian Bitzs store kur på TV2. Den er både til at man kan tabe sig og holder vægten ved lige. Og jeg elsker den! Tager ingen tid at lave mad. Vi vælger dog sammen de opskrifter vi kan lide. Ja jeg er fan. Bare et lille tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du har givet mig inspiration. Så den skal med hjem fra Magasin når Jeg har fri ; )

   Tusinde tak ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG / JADE BACK BAG..