TERNET RØDE KINDER ; )

K. Y. S..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

G O D M O R G E N..

Just one of those days….
Jeg starter dagen med, at indse, mit kreative gen, er ikke eksisterende. De holder fastelavn på Bellas skole idag. Og hun ville være én kat. En lille bitte sød missekat (som hun selv sagde)… Mine tanker fløj straks hen på nogle kostumer, jeg engang så til en polterabend i Istedgade. Og den kat var ikke “lille bitte og sød” mere i den anden retning. (HA!)

Nå anynoodle. Hun ville være kat, med knurhår og alt hvad der dertil hører. Med et forkvaklet forsøg på, at lave en sød og yndefuld mis, var barnet glad, og moren var pinlig over, det var dét hendes krea gen kunne præsterer. Jeg tror sgu jeg gik i stå med, at udvikle mine tegne skills, da Jeg var 4 år gammel. I wasn´t good. Men Bella var glad – og man er jo aldrig, gladere end sine børn ; )

Efter morgensang, stak jeg så en finger i øjet på Kat´s søn Freds – og han stak i et hyl. En ande mor på skolen, sendte mig onde blikken, med usagte ord. Dog kun ordene fra hendes øjne. Hvem i alverden er DU?  –  Mig: Jeg har næsten født det barn, Biiiiiaaatttccchhh. Og hvis du lægger dig ud med mig, SØSTER. Så ryger du rundt i en halv Nilson.. Mens jeg inden i hovedet, så mig selv, lave karate tricks. (som jeg overhovedet ikke kan) Men det så godt ud)!

Efter jeg har havde maltrakteret, mit (næsten) eget barn – kom jeg ud til bilen, hvor jeg havde en hilsen fra lovens lange arm, på 610 kr. Glædelig ferie Riksen. Du fortjener det sgu. FÅÅÅK NU AF, ALTSÅ!

Jeg kan så toppe dagen med en løbetest i Sporting Health Club. Det glæder man sig jo, bare psycho meget til (NOT). Det eneste tidspunkt jeg løber på, er når der er udsalg eller brand.
En brille date i Louis Nielsen, da Jeg så også er ved, at blive blind, på mine gamle dage. Det er en af grundene til Jeg har set dobbelt den senete tid (igen), mit syn er bare ved at blive værre. Det stinker max. Men aging sucks. Vi må bare følge med. ; )

Heldigvis, kan jeg slutten dagen af med, jeg skal spise med Nansen og Loui – sammen med alle vores mænd og børn, på en restaurant, på Østerbro – Restaurant Carte Blanche. Så kan man jo kun blive glad. ; )

Nogen der kender den, og har anbefalinger til valg af retter?

Hvad skal I lave?

XX
R

2 kommentarer

  • kathrine

    Du er tilgivet dagens hændelse, men hvis min søn ser dobbelt på pisten og vælter – så ved vi godt hvem vi skal sende regningen til… hahahhaah!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Uuuuunnnnndddddddsssssskkkkkyyyyyllllldddddd…. Onde tante ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TERNET RØDE KINDER ; )