SELFIE HÅR // SØNDAGS ANBEFALING..

BLOOMING..

Selvom disse billeder er gamle, så er de stadig meget aktuelle. De har gemt sig på mit eksterne drev og jeg har glemt alt om dem. Billederne er taget af søde Kathrine WEAREMAD – og hvem bedre til at tage dem, end hende. Hun har bare flair for “pænhed” (Er det overhovedet et ord? Ohhh well. Det har ikke stoppet mig før) Så jeg elsker når hun gider. Skal top meget Foto stalke hende, på vores DFDS tur ; )
Lige nu savner jeg de flotte blomster og lysten til at smide jakken. Men den er i stedet erstattet med “dobbelt op” på undertrøje, til min Mors store glæde – godt hun ikke så mig i Fredags, da jeg var til Fødselsdag. Så havde hun da ikke lukket et øje, af frygt for jeg fik underlivsbetændelse…Havde den fineste Y.A.S blonde top på. Jeg nåede desværre ikke at forene et billede af den. De billeder jeg har taget, er en anelse “fulde” sløret. Så dem gemmer vi i de private arkiver..haha. til alles glæde. Trust me! ; )

Jeg har “fri” i dag, så den bliver brugt til at gennemgå min mailbox. Den er pænt fyldt. Mange mails vælter ind og jeg når ikke at tage stilling til dem. Så der er oprydningsdag i dag. Der skal hentes en PH lampe, min venindes Mor har købt på den BlåAvis. Bella skal til svømning. Aftensmaden står på “Pulledpork”, rester fra i går. Så skal Mr. M og jeg se SUITS og senere ligge i ske. Jo jo. Der er helt styr på dagen. Livet er godt, selvom det er Mandag  ; )

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jakke GANNI // Top TOOGOODTOBEBASIC // Bukser HOSS INTROPIA // Taske SAINT LAURENT // Sko Reebok // Briller RAYBAN..

Ps. Vi har jo en DFDS konkurrence vi skal ha´afgjort ; )

VINDEREN ER: 

Cecilie:
Savage Rose! ? Hvis man var så heldig, skulle manden min med.. Jeg fik åbenbart fejet hans cruise-forslag af bordet i starten af vores forhold, da den slags var forbeholdt mig og to særlige venner.. Vi venner kom så nærmest aldrig af sted derefter, men min kæreste har fortsat afholdt sig fra at foreslå cruise igen ? med henvisning til mina affejelse den gang.. Så dét skal der rådes bod på 🙂

Send mig en mail på Rikke@looklab.dk – så kan vi lige aftale nærmere ; )

Lovely day Chica´s

XX
R

HUSK NU OG KØBE BILLET TIL VORES BEAUTY PR MESSE – Du kan finde billetterne LIGE HER!!

2 kommentarer

 • Fine bukser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Hej Cecilie.

   Mange tak. Det er dem som har hængt i skabet i flere mdr, man ikke troede man blev glad for. Men så endte det med at blive ens favorit ; )

   Dejlig dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELFIE HÅR // SØNDAGS ANBEFALING..