BEAUTY PICK // ELIZABETH ARDEN..

TYLSKIRT. AU NATUREL & HÆNGEØJNE..

Klatøjet. Au Naturel. Dette er sådan jeg ser ud i dag. Fik Nansen til at knipse nogle billeder af mig. Fordelen ved at være “naboer” med ens veninde. ; ) Jeg kommer altså aldrig til at vænne mig til at stå op kl 6.20 …. Zzzzzzz.!! Det her skolestart trækker tænder ud. Specielt når Mr. M så er i udlandet, så er det bare ekstra hårdt. Så er det tidligt i seng, for at kunne stå tidligt op, og magte barn, madpakker og påklædning. En pige på snart 6, har bare sine egne ideer om hvilken vej jorden drejer, og det er ikke den vej hendes mor ønsker. Så “vi” er iført knæstrømper og “Criss Cross” på velcroen. Hun ligner et “gadekryds”. Men man skal vælge sine kampe, har min veninde Tillie altid sagt. Så det må jeg jo gå efter ; )
Kender i de dage hvor man bare har brug for noget behageligt. Det er sådan en dag idag… Så er hoppet i “tylskirt” og læder. To gode kombinationer. Specielt sort, det går man aldrig galt i byen. ; )

NIKOLAI KIRKE

MANSUR GAVRIEL

THE BACK

SAINT LAURENT

Læderjakke Y.A.S // Strik TOOGOODTOBEBASIC // Skirt Y.A.S // Tights H&M 200 Denim // Sneaks CHANEL // Bag MANSUR GAVRIEL via COLLAGETHESHOP.COM // Solbriller SAINT LAURENT.. 

2 kommentarer

  • Du ligner virkelig ikke en der har et barn der lige er startet i skole! Du ser fab ud – også i sort tyl og læder 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Hot! Med hot på. Hvor er du lækker. Elsker simpelhen den taske! Hvad hedder modellen så jeg kan google rundt for at finde den, da den er udsolgt hvor du har købt din. Farven er også så fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY PICK // ELIZABETH ARDEN..