MIN PANAMAHAT..

EFTERLYSNING // 1997 EF SPROGREJSE TIL BRIGHTON..

foto 2

I 1997 drog Aline og jeg mod Brighton, på Sprogrejse med EF. Vi var lige blevet konfirmeret – pandehåret lignede en Mc Donalds reklame – Denim jakken var fra LEVI´S. Støvler var Dr. Martins og vi kunne klare hele verden. Med HANSONS på repeat på vores Discman, snavede vi os igennem “The Paradox”, som var det ugentlige disco, som var arrangeret for os “møgunger” der var på Sprogrejse. Jeg har stadig kontakt med nogle af pigerne og hende der sidder forrest 3 plads fra højre, behøves vist ikke en introduktion. Det er Nansen. Dengang var hun bare lyst hår og gik med Buffalo´s (Ohhh YES. der har vi også været ). Min barndoms BFF (og stadig) Aline, er nummer 4 fra højre. Ved siden af Nanna. Det var seriøst den sjoveste tur. Undervisningen ved jeg ikke hvor meget jeg fik ud af – men hvis der er nogen der står med børn i den rejse glade alder. Så ville jeg nok ikke som Mor, sende mit barn afsted – med den viden jeg har om de turer ; ) Lad os bare sige at vi ikke går i graven nysgerrige, os der var der.. Min lille kusine er faktisk rejst på Sprogrejse i disse mdr. Fortalte dog min Onkel (et par mdr for sent) at det nok ikke var det bedste sted, at sende hende hen, hvis han gerne ville ha´at hans datter skulle bevare sin uskyld. Længe leve “The Paradox”.. ; )

Men er der nogen af jer, eller nogen at i kender, som i sommeren 1997 fra Juni – Juli. drog med EF til Brighton, på Sprogrejse. Så smid lige en besked. Det kunne være sjovt at genskabe kontakt ; )

9 kommentarer

  • WTF!? Der er min lillesøster! Nr 4 fra venstre i det orange. Camilla. Hahahahaha det er da helt vildt!
    Ej sig lige til hvis jeg skal sige det videre til hende. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jaaaa Camilla. Hende “hang” jeg meget med. Elskede Camilla. Jaaa. For dælan. Endelig hils hende

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er sgu sjovt! Jeg var selv af sted i 95, dog gik min tur til Bournemouth. Bedste uger ever! Jeg skal hilse fra hende.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor sjovt, jeg var afsted til Isle of wight i 1996 😀 Kender nærmest ingen udover mig selv der har været på sprogrejse… Har efterfølgende tit tænkt på det kunne være sjovt at se hvad der er sket siden, det er trods alt snart 20 år siden 😮 Var du så med til den store fest de holdte i 97 eller 98?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg var da mega meget med til den store fest… Ej hvor hyggeligt altså. 🙂 jeg elskede den tur.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov .. nr. 2 fra højre øverste række, hed hun Liv? Hvis du kan huske det? I så fald gik hun klassen over mig og så kan jeg nok godt smide et navn til dig på facebook 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ej hvor er det sjovt. Kan godt huske Liv. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sidder virkelig og leder efter dig på det billede, men det kan jeg slet ikke. HVOR er du, Rikke? Og med den her efterlysning og ord om gamle tider, kom jeg pludselig til at tænke på hvordan dig og Mr. M mødtes? Hvis man da må spørge om det 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      I know. Jeg ved ikke hva jeg ligner (OMG) 2 række forrest. 1st plads. fra Venstre. Gisp!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN PANAMAHAT..