YNDLINGS BILLEDE // OFF THE DAY..

UD I DET BLÅ – MED SOLHAT PÅ..

For 2 uger siden, der drog Bella, Mr M og jeg på ferie. Det var en måde at vi aldrig har rejst på før. M var mega skeptisk og havde tusinde fordomme om at det kun var, gamle mennesker og ucharmerende folk fra Tyskland, der rejste på den måde. Men han måtte æde sin gamle stråhat. For det viste sig at være en af vores bedste ferier. ; )

Vi pakkede vores “Sydfrugter” og kørte den korte afstand til  Sundkrogsgade 11, 2100 København Ø. Det var vores destination og her vores rejse skulle begynde. Crown Seaways skulle fragte os fra Danmark, til smukke Oslo. Hvor vi skulle fejre 17 Maj, sammen med familie og andre kendte ansigter. ; ) 

Bella er klar

Man kunne fristes til at tro, at vi skulle være der mere end i 3 dage. I know. Det er min store last. Jeg kan ikke begrænse mig, for jeg vil ikke mangle noget. Hvilket dog viste sig, at vi gjorde. For jeg havde glemt vores sandaler.. (typisk)..!

Vi fik tjekket ind, det gik faktisk hurtigt. Man kan tjekke ind fra kl 15.00 af –  det vil jeg anbefale at man gør. Da der kommer ret mange mennesker fra 15.30 og frem.
Vi fik vores boardingcards og blev vist til vores kahyt. Nr. 504 på 5 etage. (Der er 11 etager – man tror det er løgn)
Vi blev budt velkommen, på bedste maner. Man følte helt at man var Medina. For servicen var så høj. Fra 1 sek at vi satte ben på båden, der blev Bella og vi, behandlet som royale. Det var selvfølgelig ikke pga. af os. Men fordi de sætter servicen højt. (Man kan godt komme til at vænne sig til det. Just saying) Men der skal ikke mangle noget, når man rejser med dem.!
Man kan bestille en “velkomst pakke”, og det havde vi sat flueben ved – og det var sgu en velkomst. Man kunne godt ha´drukket sig en lille buzz på, inden turen startede. (hvis man ikke havde barn med..verdamt)

Wellcome to CrownSeaways

Wellcome

Bella rimelig excited over at hun skal sove i køjeseng, ligesom derhjemme. – vi havde 4 senge, så der var faktisk plads til en person mere, hvis man havde lyst. Men så skal man nok kende hinanden ret godt. For det er dejligt tæt at man kommer hinanden ved.

Bella og Mor Vi er på vej

Her er vi endelig ombord på skibet og vi har glædet os, som sidssyge.. Det blæste lidt, så vi var bare lige ud og se skibet sejle fra havn. Så hoppede vi ind i varmen igen.
Vi havde faktisk heller ikke tid, til at spilde den. For der var en meget seriøs tidsplan, at vi skulle følge. DFDS er nok det sted, at jeg har prøvet, der tager sig så aller bedst af børn. Der kan en uge i Egypten, på et 5 stjernede resort, altså ikke følge med.
Jeg lyver ikke når jeg siger, at vi kun sad ned da vi spiste aftensmad. Fra vi ankom – der var der underholdning nonstop. Den startede allerede lige da vi havde sat taskerne i vores kahyt..

Kl 17.00 Tegnekonkurrence – hoppeland.

Bella Tegner

Legeland CrownSeaways

LEGELAND
Bella fik sit eget “legepas” hvor hun kunne få en is, en drink, en madkasse og 2 billetter til hestevæddeløb og meget mere. Så hun var meget stolt og vi skulle rundt på hele skibet og indhente ting ; )

Kl 18.30 Var der Skattejagt på skibet. Der mødtes man i det de kaldte Bobbleroom. Det var mega populært. Bella deltog både på vej derop – og hjem. Da det var sådan en success. Vi forældre var også med, så vi rendte rundt på hele skibet.

Alle børnene er spændte på  skattejagt

Alle børnene er spændte på skattejagt – på nær faren i venstre side ; )

Klar parat til Skattejagt

Klar parat til Skattejagt..

Vi finder en af posterne.

Vi finder en af posterne.

Far og Bella, svarer på spørgsmål.

Far og Bella, svarer på spørgsmål. Videre til næste post..

Vi var sindssyge hurtige til at finde alle 10 poster, der gik lidt sport i den, for forældrene også.. (lidt pineligt, faktisk.. Men man kan da ikke straffen nogen, for at leve sig ind i det..)

kl 19.00 Så blev det tid til lidt mad. Det skal der jo til. Selvom Bella, slet ikke kunne koncentrerer sig om alt det der skulle ske og hun sad der og “spildte sin tid”.
Måltiderne foregår således, at man booker hjemmefra. Der er forskellige tider at man kan spise. Vi tog den tidlige seating. På vej derop spiste vi i Buffen og på vej hjem, prøvede vi deres Steakhouse…! Begge dele, lige gode.

CrownSeaways Buffen: Vi sad med havudsigt og nød et dejligt glas hvidvin. Mens vi smiskede os i skaldyr og andre godter.

CrownSeaways Buffen: Vi sad med havudsigt og nød et dejligt glas hvidvin. Mens vi smiskede os i skaldyr og andre godter.

Buffe og skaldyrs sortimentet.

Buffe og skaldyrs sortimentet.

Buffet CrownSeaways

Pearl Seaways´s Steak House..

Pearl Seaways´s Steak House..

Steakhouse Pearl

Bella smovser, en af de mange desserter til børn. Menuen stod på Nuggets, ChickenWings, Pomfritter og grøntsags snacks og is til dessert..

Bella smovser, en af de mange desserter til børn. Menuen stod på Nuggets, ChickenWings, Pomfritter og grøntsags snacks og is til dessert.. Vi fik Steaks, med bagte kartofler og sovs.. Mums..

Der var også underholdning ved borden, for alle skibets børn..

Der var også underholdning ved borden, for alle skibets børn.. De gik rundt mellem alle bordene og hilste på og man kunne få taget billeder.

Bella var seriøst i himlen. Det var meget stort for hende. ; )

Bella var seriøst i himlen. Det var så stort for hende – hun blev dog lidt generet. ; )

Efter aftensmaden, der gik vi op i deres bar hvor der var underholdning. Først var der musik med skibets lokale band, der sang en masse kendte sange.. Derefter var der hestevæddeløb –  hvor man kunne satse penge, ligesom når man var til Derby. Der gik totalt sport i den blandt voksne og børn. Vi vandt 1 heat og skrabede 40 kr hjem. Vi blev dog kække og satsede det hele igen – hvor derefter at vi tabte alt.. Man kan ikke vinde hver gang. Så har vi held i kærlighed, i stedet ; ) ( Desværre gik mit kamera kold, så jeg fik ingen billeder af hestevæddeløbet…Æv)

Bandet spillede alle mulige kendte numre og bød på dans. Dog var der ingen der var friske nok. Chicken Men ; )

Bandet spillede alle mulige kendte numre og bød på dans. Dog var der ingen der var friske nok. Chicken Men ; )

Efter alt den underholdning, hoppede vi til køjs da kl var 22.30 – der var vi mættede af alle de indtryk at vi havde oplevet hele dagen.

Bella putter. Hun var helt færdig. Sødeste ever at hun bare gik ud som et lys. Man kan ikke se det på billedet. Men hun putter med en bamse at hun vandt  i deres playroom. Meget stolt vinder ; )

Bella putter. Hun var helt færdig. Sødeste ever at hun bare gik ud som et lys. Man kan ikke se det på billedet. Men hun putter med en bamse at hun vandt i deres playroom. Meget stolt vinder ; )

Her ankommer vi til Oslo. Kl er 8.00 og solen titter ind af vinduet. Vi har 2 dejlige dage foran os.

Her ankommer vi til Oslo. Kl er 8.00 og solen titter ind af vinduet. Vi har 2 dejlige dage foran os og nu er det tid til morgenmad.

Bella gik efter

Bella gik efter pandekagerne og en lun morgenbolle. Jeg hoppede på græsk yoghurt med frisk frugt – og Mr M snuppede bacon og scramble eggs (selvfølgelig) Men der var alt, hvad hjertet begære.

Men der er jo 1000 ting at man kan lave på skibet. Der er Baresso, der er Casino, der er Natklub. Nu var vi der jo som en børnefamilie – ellers kunne vi nok godt, have taget en sving om, i nattens månelys. Men vi kørte familie versionen denne gang. Næste gang, må det være for de voksne ; )

Men hvad kan man ellers lave?:

Bella og jeg fik en manicure. Bella fik alle regnbuens farver - hun var top stolt.

Bella og jeg fik en manicure. Bella fik alle regnbuens farver – hun var top stolt. Man skal forud bestille sådan en behandling – ellers skal man være heldig at der lige er et hul. De sørge for at du får en reminder, om din tid. De slider lige et brev ind under din dør –  så de er sikre på at du ikke glemmer det. (service)

Lille prinsesse..

Lille prinsesse, med meget pæne negle..

Ellers kan man sole sig på dækket - eller få en lille "swim" i deres jacuzzie eller pool. Vi havde desværre ikke badetøj med. Det var mega ærgerligt. For der var også en "mini svømmehal" for børn..

Ellers kan man sole sig på dækket – eller få en lille “swim” i deres jacuzzie eller pool. Vi havde desværre ikke badetøj med. Det var mega ærgerligt. For der var også en “mini svømmehal” for børn..

Deck2 Pearlseaways

Se hvem jeg mødte.. ELF Cosmetics pigerne. Man kan godt sige uden at lyve - at de kørte den lidt mere "single uden børn" versionen.. Ikke at vi var misundelige.. nej nej. Vores var også mega hyggeligt. Men jeg ville ikke have noget imod at sidde der og sippe champagne ; )

Se hvem jeg mødte.. ELF Cosmetics pigerne. Man kan godt sige uden at lyve – at de kørte den lidt mere “single uden børn” versionen.. Ikke at vi var misundelige.. nej nej. Vores var også mega hyggeligt. Men jeg ville ikke have noget imod at sidde der og sippe champagne ; )

Man kan også besøge deres Taxfree shop - som har mega mange fine ting. Her har Bella forelsket sig i et armbånd. Hun blev stiktosset over at hun ikke måtte få. Dog er der ikke noget at Malaco jordbærsnørre ikke kan redde.

Man kan også besøge deres Taxfree shop – som har mega mange fine ting. Her har Bella forelsket sig i et armbånd. Hun blev stiktosset over at hun ikke måtte få. Dog er der ikke noget at Malaco jordbærsnører ikke kan redde.

Man kan også lige tage sig en lille slapper i deres legeland.. Blev helt i tvivl om hun var faldet i søvn. Hun snød mig bare..

Man kan også lige tage sig en lille slapper i deres legeland.. Blev helt i tvivl om hun var faldet i søvn. Hun snød mig bare. Det ser bare så ægte ud!!

Hvordan bor man?:

Der er forskellige måder at rejse på. Man kan skræddersy det fuldstændigt til ens eget behov. På vej derop rejste vi i kahyt med koøje. På vej hjem boede vi på deres Commendor niveau. Her medfølger også et “lounge card” –  hvor man på 11 etage, kan gå op og se TV eller få noget at drikker/spise. Mega lækkert. Der var vi oppe et par gange.

Vi boede ikke på Commendor Class. Men jeg synes at skiltet var så pænt. Her boede ELF pigerne på deres "Tour de young" ; )

Vi boede ikke på Commendor Class. Men jeg synes at skiltet var så pænt. Her boede ELF pigerne på deres “Tour de young” ; )

Velkommen til Pearl Seaways..

Velkommen til Pearl Seaways..

Vores værelse med dobbeltseng, minibar, badekar - og internet... Yaaaay ; )

Vores værelse med dobbeltseng, minibar, badekar – og internet… Yaaaay ; )

Badeværelset.. OG mig..  ; ) Det var ikke plads til at jeg kunne skyde ude fra. Så det blev lige med mig på ;) Men det var seriøst så fint. Man følte slet ikke at man var på et skib. Det kunne lige så godt være et hotel....!

Badeværelset.. OG mig.. ; ) Det var ikke plads til at jeg kunne skyde ude fra. Så det blev lige med mig på 😉 Men det var seriøst så fint. Man følte slet ikke at man var på et skib. Det kunne lige så godt være et hotel….!

Vi havde også fjernsyn med Dansk TV. Det var mega optur. Så vi så Anders Madsen, der var på samme tid LIVE - på skibet Crown Seaways at vi sejlede derop med. Han ville erobre Norge tilbage. Fordi det var 17 Maj at vi rejste hjem. Så havde de lavet et program, der omhandle Norge og om de ikke "savnede" at være en del af Danmark. Det var faktisk lidt sjovt.

Vi havde også fjernsyn med Dansk TV. Det var mega optur. Så vi så, Anders Madsen, der på samme tid var LIVE – på skibet Crown Seaways at vi sejlede derop med. Han ville erobre Norge tilbage. Fordi det var 17 Maj at vi rejste hjem. Så havde de lavet et program, der omhandle Norge og om de ikke “savnede” at være en del af Danmark. Det var faktisk lidt sjovt.                           Man kan lige ane lidt at Mr. M´s ben. Bella der ser Ipad.. En dejlig stille aften (kl 22.00) – med ren afslapning. Zzzzzzz!

Efter 3 dejlige dage på tur. 2 dage til søs 1 dag til lands med familien. Der var vi glade for at komme tilbage til bekendt land og 22 grader. Bella var meget vemodig og ville med glæde lige tage 17 timers sejllads mere. Det er klart ikke sidste gang at vi rejser på den måde. For det var en af de hyggeligste måder at vi nogensinde har brugt 2 X 17 timer på. Bare sammen og bare fyldt med dejlige oplevelser og nye minder.
Mr M fik set at det også er “trendy” børnefamilier som os der rejser med DFDS og det ikke kun er ældre mennesker. Han så hvor meget Bella elskede det – og man er ikke gladere end sine børn. Så næste gang at Oslo skal besøges. Så bliver det klart med båden igen. ; )

Bella stod og holdte øje med land - og nok i sig selv tænkte, at hun gerne ville blive lidt længere.. Bare lige 5 min! ; )

Bella stod og holdte øje med land – og nok i sig selv tænkte, at hun gerne ville blive lidt længere.. Bare lige 5 min! ; )

Vi blev modtaget af den blå pipfugl. Jack the Pirate - som takked Bella for at have været med på skibet - og løst skattejagten - og han spurgte om hun kom tilbage igen.. Bella takkede for turen og lovede Jake at vi bestemt kom tilbage, igen.

Vi blev modtaget af den blå “pipfugl”. Jack the Pirate – som takked Bella for at have været med på skibet – og løst skattejagten – og han spurgte om hun lovede at, komme tilbage igen.. Bella takkede for turen og lovede Jake at vi bestemt kom igen. Hvilket jeg slet ikke er i tvivl om.. ; )

Så vi kan klart anbefale at tage et mini cruise – der er alt til børn, de kommer på ingen måder til at kede sig. Hvilket var vores første bekymring. Men det viste sig at, det var helt skræddersyet til børnefamilier – og man føler ikke at man sejler i 17 timer. Slet ikke når du sover de fleste af dem. Så de får et stort 5 tal fra os af ; ) ( og 100000000 fra Bella)..!

PearlSeawaysDFDS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YNDLINGS BILLEDE // OFF THE DAY..