KIMONO. VANS OG NATBUKSER..

BEHIND THE SCENES // GOSH..

Endelige hjemme.. Sidder her i skrivende stund, med håret i en knold og joggingtøj på. Jeg har været oppe siden kl 4.30 i NAT!! Ved ikke hvad der skete, men jeg kunne simpelthen ikke sove – og min “mini me” (Bella) var også lysvågen. Jeg ved ikke om månen stod højt og holdte os vågne. Jeg tror måske også at, jeg var bange for at sove for længe – ikke at det kom til at ske kl 4.30 – Men kender i ikke det, når man har et vigtigt møde, eller et fly at man skal nå.? Så kan jeg sku aldrig sove.

Idag, havde vi (Beauty PR) en hel dag hos GOSH HQ i Lynge – hvor vi skulle være sammen med, et team fra Hviderusland, som skulle lave en film om GOSH. Dem vi var sammen med, har åbenbart, det hotteste makeover show i deres hjemland – og var i DK for at strikke, den her film sammen. De havde dagen før, været i Odense og lave en dokumentar om fængslet Søbysøgård. De laver åbenbart, økologiske produkter (som fodcremer etc) ud af, deres egendyrket afgrøder. Faktisk mega spændende. Men lost in translation – mellem hviderussisk og engelsk. Der fik jeg ikke lige alle facts på plads, så jeg kan videre give dem. Men det lød top spændende. Going Green ; )

GOSH GOSH HQ i Lynge..

MIG OG MEDINA Bonded lige lidt med MEDINA – dog falmer man lidt, ved siden af hende. Smuk med smuk på. Medina har et samarbede med GOSH, hvor hun har sin egen makeup linie og duft. ; )

TURISTEN Her er jeg iført, den smukke uniform. Som man skal have på, når man besøger produktionen hos GOSH. Det var så spændende at se, hvor de laver alle deres skønne produkter. Mange ved nok ikke, at det er Dansk produceret og fabrikken, simpelthen ligger lige i baghaven, fra deres HQ.

WHEEEE Seeellfiiiiieeeee med TV holdet fra Belarus – Hviderusland, i produktionen, hos GOSH.

LOUISE MØRK OG MOI

Fik æren af og tilbringe et par timer med hende her. Louise Mørk Mikkelsen. Den Fynske skønhed, der vandt Danmarks næste TOPMODEL 2013. Hun skulle også interviewes til filmen. Dejligt lige og snakke lidt fyyyynsk, bare for et par timer. Uhhhh. Så er det som at være hjemme. Louise og jeg, kommer faktisk fra to små byer ca 15 km, fra hinanden. Vi har begge lavet model arbejde for en tøj butik i Nyborg. La Chica – (som min bror og jeg er opkaldt efter.. i 90´erne hed den, Rikke og Rasmus… meget, opfindsomt mor og far) Dog er Louises modelkarrierer gået, bare en anelse bedre end min, kan man godt sige uden at lyve. Tjek lige de stænger der, hva? Dem ville jeg ikke have noget imod, at ha? Ville gå totalt slutty klædt hele tiden, hvis jeg havde de “pins”. Men så hopper jeg da bare lige på, et par kassebukser i stedet ; )

GOSH

1 kommentar

  • Ej hvor spændende sådan at komme på rundvisning i produktionen! Dine øjenvipper på jeres selfie-billede ser i øvrigt viiiiildt lange ud 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIMONO. VANS OG NATBUKSER..