BEAUTY // CND Paradise Collection..

MIG OG MIN DUSK..

20140528-131507-47707840.jpg

Igår der holdte vi GOSH event, for Danmarks hotteste bloggere. Rimelig mærkeligt ikke at være inviterede. Men at være host i stedet.( ik fordi jeg er hot, men fordi at jeg er blogger) .. ! Det var et arrangement, at jeg ville have elsket at deltage i. Men faktisk lige så fedt at holde det. Det var mit første event og jeg var mega nervøs.
Jeg havde iført mig en ny buksedragt fra Zara og mine nye Céline stiletter, at jeg har købt. (tror ikke at jeg har fået dem vist, endnu? Kommer på bloggen soooon) anynoodle. De gjorde pikke ondt og jeg følte seriøst, at jeg skulle dø !! Det var som at træde på nåle, hele aftenen. HVORFOR gør vi kvinder det? Jeg fatter det ikke. Jeg går jo aldrig i højehæle. Men tænkte at jeg lige den aften, ville. Dumt Riksen. Bare dumt!

Men der manglede ikke noget. Det siger jeg jer. Jeg havde stået hele morgenen og betrukket jordbær med mørk chokolade. Der var Asti bobler. De lækreste “finger foods” fra Danishminies.dk. Nok det bedste mini smørrebrød, at jeg nogensinde har smagt. Jeg fik det også til påskefrokost, hos Nanna og Kim. Det var der at jeg “fell in love” med dem. De var et kæmpe hit og spist op, før at jeg kunne nå at blinke. Der var friske bær. Der var den nye Diet bar fra NUPO. Med smag af choko/orange. Som kun indeholder kun 133 kcal. pr bar. Smager som fuglene synger og som da jeg var lille og besøgte min oldemor. Hun serverede altid krokant chokolade. #noomnooomnooom.  Få kalorier, det er noget at vi kan li´.

Inden at vi startede, der piskede vi rundt for at rette hele showroomet til. Eller Stine gjorde. Jeg er bare ikke god til merchandising. Det siger jeg blankt. Jeg kan finde ud af og farve koordinerer mit klædeskab. Det er sådan ca. der min kreativitet stopper.! Så jeg lavede alt det huslige (faktisk ligesom et ægteskab) og hun lavede mande tjansen. ( we pronounce you – hostband and wife.. det er hvad vi er. Bare et rigtig godt team) Så dejligt, endelig at have fundet sin hylde. PR livet, det er Riksen livet.

Eventet var en succes og vi gik med trætte stænger, hen på Bar O og tyllede nogle kolde drinks (og røg lidt fejrings pinde…shhhh!) Så da kl. var 00.00 dut. Der lå jeg i min seng og puttede, som en baby. M og Bella, var i sommerhus i Hornbæk – så jeg sov for første gang i et år, til kl 10.00 What a joy.!

Mit preparing outfit var: Moncler Læderjakke SS14 // Stig P Top // Stig P T shirt // SPANX “Look at me leggings” (Kan virkelig anbefales.) // NIKE ID Sneakers (Jeg har selv designet dem) // Leowulff Taske // “Dusken” er fra blomsterbiksen, ved MAGASIN. (Elsker deres blomster)..

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // CND Paradise Collection..