REPOST // SUND PÅSKE NUTELLA..

VINTAGE TIC TAC..

CHANELLO ROLEX

Mange skriver til mig ang. mit ur og hvorfor jeg aldrig nævner det i mine posts. Well. Jeg tænker ærligt ikke over det. Det er en del af mig og jeg går aldrig uden det – mine smykker skifter jeg, men uret har jeg altid på.
Uret er et “Vintage” ROLEX – modellen hedder Datejust, Oyester 36 mm. Steel and yellow gold. Du kan finde det på Rolex´s egen side her.
Uret er faktisk ikke mit eget. Det er Mr. M´s. Så jeg låner det bare.. (in a girls world . it´s MINE to keep.. Muuuhaahaaahaaaaa) Han fik det af sine forældre for 25-26 år siden. Dengang hvor han blev konfirmerede. I know. Jeg fik en anlæg, af mine forældre, not quit the same ; ) Men det er så heller ikke 26 år siden. (Jeg var 7 år..Funny) Hans forældre rejste meget i Østen, grundet deres firma. Så det var der, de købte det. Der har det ikke kostet 1/4 del af hvad det koster idag. Men who cares. Jeg elsker uret og nu er det mig, der får lov til at bruge det. Recycle i bedste stil. Så det var ikke “Vintage” dengang. Der var det helt nyt – men så mange år senere, tænker jeg, at man gerne må kalde det, det ; )

ROLEX

 

3 kommentarer

  • DIna

    Hej Rikke

    Jeg vil gerne se mere til din orange blazer, er det mon muligt? Den ser så fin ud 😉

    Go påske herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REPOST // SUND PÅSKE NUTELLA..