#FUCKINGFLINK // ONLINE OVERSKUD.DK

GETTING READY // AFTENSHOWET // FUCKING FLINK..

20140312-110607.jpg

It´s tonight.. Yaaay. Kl 19.00 i aften, er jeg med i Aftenshowet. Det bliver så spændende. Hvis jeg bare ikke snakkede, som om jeg havde en varm kartoffel i munden. Damn YOU mandler..(!) Nå, men jeg håber de forstår hvad jeg siger, ellers må de putte undertekster på, når de genudsender det ; )
Emnet, bliver jo som sagt #Onlineoverskud og hvorfor verden er blevet sådan et sted, hvor vi bare kan kaste gylde op, når det passer os. Tune in kl 19.00 – vi ses i kukkassen..!

Dagens outfit bliver dette: Blazer KOKOON // Jumpsuit KOKOON // Bracelet Claire Anastasia // Earring Charlotte Lebeck // Bag CHANEL.. (ved ik helt om jeg skrifter den ud..måske.tror at den røde og den orange røde, clasher..) Store problemer 😉

23 kommentarer

 • Kia

  Det skal jeg helt klart se! Mega godt og relevant emne 🙂
  Pøj pøj med det søde Rikke – er sikker på at du kommer til at rocke aftenshowet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Glæder mig til at se dig på skærmen. Er sikker på, du gør det godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   P.S. Du gjorde det super godt og så skøn ud. Og så er det sjovt at høre dig tale, når man “kun” er vant til billeder og tekst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Haha. og så er det så med den dybeste operations stemme at jeg kommer med ; ) Håber den bliver normal igen. Gisp

   Dejlig aften
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Rikke, det er pisse sejt gået – du var skide god og top lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ohhh. Hvor er du bare sød. Mange takker ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hvalsø

  Hej Rikke
  Sejt at se dig på tv til aften, det klarede du fint 🙂 I øvrigt er jeg meget glad for at se du er ved at være på toppen igen, betryggende for mig (som selv har udsigt til den operation) 🙂 God aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Kathrine.

   Jeg har tænkt på dig. Hvornår skal du have det lavet og hvor? Jeg fik det gjort på Gentofte og de er bare gode. Min veninde skal også imorgen, på Gentofte.

   Jeg siger bare. Masser af drugs. is. DVDér og RO! Så vigtigt og hvis du begynder og bløde. Ring 112 ; )
   Eller altid send mig en mail på rikke@loolab.dk – så har jeg svar på det hele. ; )

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hej Rikke May
  Det klarede du til ug med kryds og slange. Sjovt at se dig live, når man nu kun er vant til at læse dine udtalelser. Men du udstråler en styrke, og man fornemmer klart, at der er en oprigtighed og interesse i dine holdninger, meget kompetent!
  Hilsen Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Lone.

   Tusinde tak. Hvor er du bare sød. Jamen jeg brænder virkelig SÅ meget for det. Jeg håber at vi kan få vendt skuden og folk begynder at forstå at Reality TV ikke er Reality life. Vi behøver ikke kaste op på hinanden hele tiden – bare fordi vi kan. ; )

   Spread the word #talpænt

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gik da super godt! Jeg lagde ikke mærke til nogen varm kartoffel i munden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Shit jeg følte bare at jeg mumlede helt vildt. Haha. Men det gik. jeg fik da fremstammede noget. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du så så fin ud i det outfit, virkelig lækkert, og klarede det rigtig godt! Har lige set det på nettet 🙂 Utroligt folk har behov for at skrive sådan en masse åndssvage kommentarer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja, mit Kokoon sæt rocked faktisk ret godt. meget gode farver. Yaaay. Godt det gjorde op for at jeg lignede en dværg ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Du var god! Har lige set det på nettet! Selvom jeg godt ved det er svært -så lad dig ikke påvirke at folk der siger så tåbelige ting. Jeg gider ikke engang sige noget om hvad der er for nogle mennesker, som skriver den slags. Det synes jeg selve kommentarerne så fint selv siger.. Bare husk på at du selv ved hvordan du er som menneske!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej B.

   I know. Men det er bare så personligt. Men jeg prøver virkelig at være god til bare at ignorerer det ; )

   Tak fordi du så med ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Jeg forstår dig godt. Jeg kan blive skidegal på folk bare på Trendsales. Men tænk på at det kommer fra folk som overhovedet ikke kender dig – hvor tåbeligt er det lige at ønske noget dårligt for et menneske man ikke engang kender? Hvordan kan man helt seriøst “hade” nogen, som man ikke kender eller har berøring med? Hvis nu det var en tæt på, som du havde gjort noget skidt ved, kunne det måske være til at forstå. Men folk som ikke kender dig – eller betyder noget for dig, de skal da ikke have lov til at gøre dit humør dårligt.
   Jeg ved det kan være svært. Men jeg prøver selv at huske på den slags. Dengang jeg arbejdede i butik var der en leder som lærte os at tænke “hvor er det godt de latterlige kommentarer/bemærkninger kommer fra dig og ikke en som rent faktisk betyder noget for mig” når folk lukkede deres lort ud. (Og hvor sørgeligt er det lige at man har brug for at køre sin egen usikkerhed/misundelse whatever af på en vildt fremmed?)
   Hav en god aften
   //B

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Hvor er du smuk og naturlig! Det klarede du rigtig fint, Rikke. Jeg ville have været SÅ nervøs hvis det var mig, men du virkede bare naturlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg var ved at pisse på gulvet og besvime samtidig. Damn det var nervepirrende. Var så bange for at jeg havde svedt igennem, min silke blazer jakke – og jeg så stod der med store skjolder og abe bevægelser ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Nu har jeg jo rodet mig ud i det dersens Instagram 😛 – så jeg har jo skrevet til dig, jeg syns’ du var så fin – men du skal da også ha’ rosen på bloggen 🙂 Jeg sad klinet til skærmen – småfnisende ‘hende kender jeg hihi’ – tyssende på ungerne 🙂 Super godt budskab – og du så stang-lækker ud! 🙂
  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jaaaa. en dejlig besked. Tusinde tak ; ) Blev rigtig glad for den. Håber ikke børnene blev pakket ind i gaffa ; )

   Tak fordi du så med 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Super fint indslag, og smuk så du ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#FUCKINGFLINK // ONLINE OVERSKUD.DK