ON ME. WITH ME. ALWAYS..

THE NEW BABY // CHANELLO..

THENEWBAG

CHANELLO
HAPPY VALENTINES.. Ikke at jeg regner med at få noget. Men det skal man sgu heller ikke her i livet. Hvis man vil have noget, så må man købe det selv. Det har jeg lært. Hvilket også giver en meget bedre nydelse i ens køb. Så med alle de fine ting at jeg har fået solgt her på shoppen og bloggen. Der har jeg kunne spare sammen til at købe denne her frøken. Hun er brugt. Men har ikke mange tegn på slid. Plus hun er ikke så gammel. Ca fra Oktober 2013 – og er egentlig i rigtig pæn stand.
Jeg elsker jo rød. Hvilket i ved. Så det var oplagt at jeg slog til, da min veninde ville sælge hende. Det er lidt af en balance i hvad man har på. For det må heller ikke blive for Istedgade agtigt. Men jeg synes hun er smuk smuk smuk og vi kommer til at blive glade for hinanden. Investering for livet. ( I HOPE).. ; )

7 kommentarer

 • Birthe

  Forstyrrer dig lige ved ose at spørge her:
  Hvilken størrelse er din leowulff?
  Har lige købt denlille og er i tvivl, om den er for lille?
  Ipaden kan lige presses ned…
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Birthe.

   Min taske er den lille og er perfekt til mit forbrug. Ved dog at Guld.log har den store størrelse og den bruger hun til sin computer 😉

   Dejlig Fredag

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke (Geneve)

  Hej Rikke,
  Kommenterer på din instagram, men bare så du ved det……..så læser jeg også din blog hver dag 😉
  Er vild med din blog !! God Valentine’s dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • miss kat

  Smukkeste taske! Åh.. savle savle !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Tusind tak…hvis størrelsen er fin til dig er jeg helt tryg.
  Den er osse så nuttet, den store er mere et skrummel, skønt osse fin!
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er normalt ikke så glad for rød (kun på neglene), men NØJ hvor er den fin! Heldige dame. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du siger lige til hvis jeg en dag skal overtage den ik ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON ME. WITH ME. ALWAYS..