HVAD GEMMER DER SIG I TASKEN??

HAV, SOL OG TANG LUGT..

Ja på billedet ser det meget romantisk og idyllisk ud da Sarah Wulff og jeg besøgte Hellerup Havn inden vi skulle til Late Night shopping i STRØM.. Men hvad man ikke kan se på billedet er at der simplethen stank så forfærdeligt at rigtig dårlige tarme. Det var sådan en udfordring at se smilende og sød ud – når man allermest havde lyst til at kaste op ud over det hele. Adddrrrr. Tang lugt og jeg er ikke så gode venner. Godt jeg ikke bor der – det ville jo være en grund til at jeg flyttede. Jeg har den mest sarte lugtesans. Jeg kommenterer jo lugte konstant. “Eiiih… her lugter lidt af løg” – eller “Puhhaaa.. her lugter af tis” Lidt mange kommentarer jeg kommer med på sådan en Roskilde Festival 😉

SUN I MY GARDEN

GUCCI BAG

KOKOON

SUNSET

THE INSIDER

TURNING MY BACK

WONHUNDRED
Leater Jacket WONHUNDRED AW13 // Turtleneck H&M 79kr NEW // Silk Skirt KOKOON SS12 // Bag GUCCI DISCO BAG // Leopard shoes VANS // Glasses RAYBAN..

3 kommentarer

  • Louise JC

    Ha ha åh, jeg kommer til at bo rimelig tæt på Hellerup havn, når vi flytter. Oh no 😀
    Er du glad for jakken? Den er jo mega lex

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Loulou

    Det skjuler du virkelig godt! At dømme fra din udstråling på billederne her, kunne det lige så godt have duftet af yndige bonderoser:) Men ja, kender godt den fæle, pruttede stank af råddent tang!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Haha. Ja men jeg kan love dig for at der Staaaaaank. Addddrrrr…. ;( Men overlevede dog.. Som du ser. 😉 Man er vel fra Fyn.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD GEMMER DER SIG I TASKEN??