NÅR MAN BLIVER NØDT TIL AT DELE RAMPELYSET..

MY BROWS..

Mange har spurgt hvad jeg gør med mine bryn – eller hvor jeg får dem ordnet. Jeg får dem ordnet ca hver 4-6 uge i Kastrup hos hende her. Men der når de altid og miste farven. Så jeg tegner dem selv op. Jeg duer ikke til blyanter da jeg syntes det giver mig et meget hårdt look. Så jeg har for mange år siden købt Brows-a-go-go fra Benefit. Der er der en lille pensel og to forskellige farver at man kan mixe så det ikke bliver for mørkt. Jeg har været SÅ glad for den og den har holdt i en evighed plus der er en pincet der er fantastisk med i æsken.

På 1. billede mig helt uden makeup..( Jeg har ingen farve på mine bryn) 2. Mig med makeup og optegnede bryn med Brows-a-go-go 3. Benefit optegnings sæt (sorry den er så beskidt, men den er virkelig brugt) 4. Der kan du se hvad pakken indeholder.

migmigmig Øjnbryn

Benefit laver altid de sødeste pakker og emballage til deres ting – man bliver helt glad af og se på dem.Du kan finde mærket hos SEPHORA..

1 kommentar

  • Stine

    Jeg bruger en Lingering Eye Brows fra MAC, og den kan klart anbefales, hvis du en dag vil prøv en god blyant. Med den er det nemlig nemt at få tegnet brynene op ganske let uden at det ser helt kunstigt ud… Og så skruer man bare selve farvestiften ud, så man er også fri for at spidse den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN BLIVER NØDT TIL AT DELE RAMPELYSET..