STRIPES AND BLAZER..

LOPPEMARKED // FLEAFINDER..

20130602-213715

Som i ved var jeg på loppemarked her for ikke så lang tid siden.. Alle pigerne i min venindegruppe er heftige bruger af den slags markeder. Jeg er nok ærligt ikke så god til det.. Mere fordi jeg bliver hidsig over at jeg sælger noget til 5 kr som fra ny koster 1000 kr og så vil folk stadig prutte om prisen “jeg vil gi´2,5 krone” “arghhhh… SÅ er det ud af min kiosk” . Så jeg gør det en gang om året det passer lige til mit temperament, så man ikke inkasserer en voldsdom for at kvæle nogle af de bydende 😉

Men så en reklame for noget der hedder Fleafinder og det var skisme smart. Man downloader deres app og vupti – Så kan du holde styr på hvor der er Loppemarked, Lagersalg, Kræmmermarked etc. Du kan også søge efter kategori – hvilket jo gør det rimelig nemt at pejle uden om det der ikke er interessant for en.

Hvis du også er til kræmmeri og har en Iphone etc. Så tjek Fleafinder.

Happy shopping.

1 kommentar

  • Heidi

    Ih det var smart, altid fedt at vide hvor der er loppemarkeder. Elsker dem jo.. Men har det som dig, folk vil rent faktisk intet give. De tror det er en gavebod, også designer varer. og ja bevares skal det ikke koste en milliard, men det behøver heller ikke at blive foræret væk.
    Og netop dette loppemarked den dag, var specielt. For jeg mødte dig og det var så hyggeligt.

    Knus H

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES AND BLAZER..