OUTFIT // SOMMER.. SOMMER OG SOL..

FØDSELSDAGS ØNSKER..

Mange havde spurgt hvad jeg ønskede mig i gave til min fødselsdag. Jeg havde lovet at vise det. Det fik jeg jeg ikke gjort – så her er mine ønsker. Jeg er altid virkelig dårlig til at give en ønskeliste for jeg glemmer altid at skrive dem ned løbende.

ØNSKER2

Morgenkåbe fra Karmameju // Børste Mason Pearson  // t-shirt ZOE KARSSON // Silk shorts FUNKY FRIDA TOOGOODTOBEBASIC // DEPEND GelLack New Colors // Jacket IRO // Sneaks ISABEL MARENT // Bomber Jacket KOKOON ..

Jeg ønsker mig morgenkåben fra Karmameju både til mig selv og Bumbum. Den er jo så blød som en baby´s numse. Og pt. har jeg ærligt en fra H&M der er 10 år gammel i pink med Snoopy. What? Oh, YES! Pineligt.

Mason Pearson børsten skulle jo være the shiznit – og den skulle gøre mirakler for håret, så den bølge skal jeg jo klart være med på.

DEPEND GelLack – min stor favorit og kæmpe bruger af. Jeg vil gerne prøve nogle af alle de nye farver der er kommet.

T-shirt fra ZOW KARSSEN.. Jeg elsker elsker deres kvaliteter af deres t-shirts. Man kan aldrig have for meget af hendes ting – så hun skal klart på ønskelisten.Jeg fik heldigvis en af min veninde Kat. Hun syntes jeg havde vist den lidt for meget den at hun havde givet mig. 😉 Sødt.

Bomber Jakke fra KOKOON. Jeg elsker animal prints. elsker silke. elsker bomber jakker. jeg elsker KOKOON – så denne skulle selvfølgelig også med.

Wool Jacket fra IRO. Den er oversize og har lige det snit at min næste jakke skal have – så må muge ud i noget af det gamle så der kan komme noget nyt ind.

Suede sneakers fra ISABEL MARANT – jeg er jo FAN.. F.A.N – De er super gode at gå i for mig og for benet, så kan jeg stadig have lidt højde på. hurra for wedge.

TOOGOODTOBEBASIC – Den lader vi bare stå der. Måske lige en linie. TGTBB ROCKS my world.

XX

R

2 kommentarer

 • carocat

  Rikke for f… Du skulle da have lagt dine ønsker på bloggen noget før. Det er ikke længe siden af Karmameju havde lagersalg i deres lokaler i kbh NV hvor man kunne få deres produkter også kåber for en slik…
  Skal prøve af huske at skrive når de har det igen. Tror desværre først det er til december…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ej for dælan…. Pis. Jeg har så længe gerne ville ha den til mig og Bumbum. Æv æv æv æv..!

   Men tak for ingo 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // SOMMER.. SOMMER OG SOL..