&OTHER STORIES // SUNRISE CLUTCH..

I know…

20130504-233718.jpg

20130504-233754.jpg
Ja, jeg måtte jo tilbage og prøve tasken igen… Men men men.. Jeg besluttede mig for at beholde den Saint Laurent reversible shopper at jeg havde givet mig selv i livet er fantastisk gave.. Jeg var egentlig gået lidt død på den, for da den kom havde den 7 store ridser i skindet og det gjorde mig super ked af det – og at deres kundeservice hos YSL er så ringe og umulig at arbejde sammen med, vidste jeg ikke – men jeg kommer ihvertfald ikke til at handle hos dem privat igen. Så jeg sendte den retur efter meget bøvl – og har købt den ved Net-a-porter istedet. De er altid så søde og kunde minded. Så vil jeg heller smide mine cash efter dem.
Jeg måtte sande at Proenza tasken, simpelthen var for sart – og den ikke kunne de ting jeg søgte. Så som at fitte mit kamera og min snart nye computer. Kom nu, altså. Så jeg holder mig pt. til min sort med sort taske.

Jeg har H&M Trend jakke på // Chien Bizarre T-shirt // Leather leggins fra Sofie Legart (petit legarth) // Glitter socks H&M // Shoes VANS // Aprosio & Co bracelet..

3 kommentarer

  • Sabina

    Så fedt du valgte at købe den et andet sted!! Dårlig service skal man simpelthen ikke finde sig i, når man ligger sine penge. Haha det demonstrerede søs og jeg i går på helt lavt plan, nemlig i Rema 😀 De havde sat tilbudsvarer frem, men de er så først på tilbud de næste fredag – det giver da god mening ik?! Da tingene blev taget foran butikken og vi ikke ville gå ud med de ikke betalte varer, giver vi dem til en Rema ansat. Han går helt amok på, så vi forlod ALLE varer 😀 Det pis gider jeg hverken med dyre eller billige ting! BUM!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Er det længe siden, du har købt Trend-jakken? Synes ikke jeg har set den i butikkerne, men fin det er den! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Stine,

      Ja det var sidste år, de havde den i butikkerne 😉 Desværre… Øv øv..

      Men jeg syntes nu at jeg har set noget i H&M som minder om den.

      😉
      Dejlig aften

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

&OTHER STORIES // SUNRISE CLUTCH..