NEW IN // STRIPES..

DOBBELT OP PÅ MIG!!

HOLLY JOLLY TEE
Puhaaa.. Vi er lige kommet hjem fra Dyrehaven – Vi havde lovet BumBum at tage i “skoven” så vi lavede madpakke og pakkede tæpper og så var det afsted med familien Danmark. Vi fandt en plads i solen og pakkede herlighederne ud – fladt at finde ud af at man har glemt en gaffel til sin tunsalat… PIS! Så Mr. M var totalt Geo geoløs og fandt ud af at man kunne bruge den ene side fra ostehapsen som en “ske” … Yes, I know. de er jo dødelig de plastik indpakninger. Hvad sker der også for at da man selv var lille der kom de i en rund form og var indpakket i blødt plastik, hvor du lige kunne smutte den ud med tænderne? Det er jo skide farligt det de har gang i – men den virkede til min salat, så må skrive dem en klage på et senere tidspunkt 😉

Så sad vi der på en skønhed af et fleece tæppe i pink m. Askepot og alle de andre bitches..og skulle lege “vi medbringer selv mad i skoven, fordi vi har overskud” NOT! Men det var meget maskulint med M på det tæppe.. haha.. det var næsten sjovere end og se mig spise min salat, med en plastik dims.
Men bedst som vi lige havde fået pakket det hele ud og skulle til at spise, så begyndte det og regne.. grrrr.. just my luck.. Det må have været gud der sad og grinede af mig.. Jeg er jo ikke meget en ude pige, har aldrig været det – og bliver det nok heller ikke. Stort problem når vi er på ferie, for jeg får jo myre i bukserne af og sidde der og koge i solen. enten skal jeg sidde under en parasol, sidde på en bar og drikke kold hvidvin – eller være indedøre i aircon. Ellers kan jeg godt blive sådan lidt umulig hvis jeg bliver over ophedet. Jeg er mere til at betale 45kr et par gange om måneden og blive grillet i 10 min og så er min glød klaret. Ved det er mega usundt og whaaaa whaaaa.. Men magter ikke og sidde der i 14 dage og glo. Hvilket man heller ikke får lov til når man har barn på 4 år, der vil lave sandslot 24/7. Så jeg ender alligevel med at komme ligeså bleg hjem – som jeg tog afsted.

Nå jeg må nok heller komme ned og lege husmor i køkkenet, min små høns skal have mad 😉

Dejlig aften, nyd den sidste fridag.

3 kommentarer

 • Ida

  Den blazer med sømandsknapper er da for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at I har haft en god dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Elsker din blog, du skriver så befriende ærligt samtidigt med du er mega inspirerende! Keep up the good work 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // STRIPES..