FASHION // KIDS WHO RULES...

LIFE // THE GIRLS..

THRANEHAVEN..
Syntes lige i skulle møde “the girls” at jeg hænger ud med hver Onsdag, de går til genoptræning der hvor jeg bliver behandlet… og helt ærligt..der er altså ikke noget mere bekræftende end at sidde og snakke med dem.. jeg har snakket en del med en der hedder Ruth, hun er 90år og går i behandling fordi hun har fået ny hofte.. jeg citerer hende ” jeg glæder mig til at komme ud og rende igen” …så skal man fandme ikke sidde her og øffe som en lille forkælet møgunge, nej du så er det op på hesten igen og bare padle i træningsmaskinen…og “shut the hell up” for hvis Ruth “ka´ så ka´alle”.. det giver ihvetfald mig energi og lysten til at være glad og det gælder i alle aspekter af livet, tænk at man kan sidde som 90 år gammel og det er det positive valg man har taget i livet, at man gerne ville ud og rende.. hun kunne ligeså godt have givet op og valgt at lægge sig til at dø!! hårde ord, men sande – hun har jo i bund og grund levet det liv som mange ville være misundelige over, hvis man blev 90… Så mit Nytårsforsæt for 2013 er at leve livet og “rende en hel del” 😉

6 kommentarer

 • Heidi

  Det er nemlig så bekræftende, når de ældre kæmper og vil retur til det de tidligere har kunne. Min farmor på 91 går også til genoptræning med sin arm, og tro mig, hun er sej. Hun giver ikke bare op, men kæmper, og vil alting selv. :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det har jeg kun stor stor respekt for, da det faktisk er så nemt bare at give op… Men de kan bare se meningen med livet, det er smittende 😉

   Hurra for din Farmor

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fantastisk! Så kan man ikke være andet bekendt end at stramme sig an og gøre sit bedste, hvad enten det er genoptræning eller livet i almindelighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   De er bare top seje altså, elsker at snakke med dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig bekræftende indlæg og historie! For ja, du har jo ret – det er altid vigtigt at sætte sin egen historie i perspektiv, og tænke på at der trods alt er nogle der desværre er dårligere stillet end en selv, og som stadig forsøger at få det bedste ud af det! Tak for reminderen om at sætte pris på det man har 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja, der må man bare “sucket it up” og smil for livet – de ved dog noget om hvor hårdt livet kan være – så man kan kun lytte og lære noget af dem 😉

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION // KIDS WHO RULES...